Microsoft Training Center, Brussel

Tweedaagse studiereis

Zowel in oktober als november reizen we samen met de deelnemers van de Kenniskring ICT & Onderwijs af naar Brussel. Te midden van Europese instellingen bevindt zich het doel van de reis: het Executive Briefing Center (EBC) van Microsoft.

Gedurende de tweedaagse studiereis laten we ons inspireren door de visie van Microsoft op het onderwijs. We gaan dieper in op de nieuwste technologieën en met een rondleiding door het EBC kunnen we de mogelijkheden ervan ook daadwerkelijk ervaren. Deze innovatieve ontwikkelingen verbinden we met een aantal van de producten die zowel binnen de school, als in de klas kunnen worden ingezet.

 

Unieke kans

Strategische discussies, open sessies en interactie: een unieke kans voor de deelnemers van de Kenniskring om in gesprek te gaan met adviseurs en experts op het gebied van deze technologische ontwikkelingen. Vanzelfsprekend is er veel ruimte voor het onderling uitwisselen van ervaringen, dat is immers een belangrijke pijler van de Kenniskring.

 

Zelfstandig netwerk

De Kenniskring is een zelfstandig netwerk om kennis te vergaren en te delen naar de volgende generatie ICT op uw school. Het netwerk richt zich op bestuurders, ICT-eindverantwoordelijken en ICT-ers van VO-scholen. Speciaal voor onze kenniskringleden organiseren we naast de tweedaagse studiereis EBC-bijeenkomsten, workshops en webinars. Ook hebben deelnemers toegang tot een online community wat een belangrijke spil is voor alle discussies/vragen/opmerkingen buiten de sessies om.

Een deelnemer van Kenniskring ICT & Onderwijs aan het woord

Geïnteresseerd? Geef je op voor deelname aan de Kenniskring