SLBdiensten, gratis Azure-bijeenkomsten voor het onderwijs

Leer meer over Microsoft Azure op 26 maart

Waarom zou u Azure Services moeten gaan gebruiken en hoe doet u dat dan? Antwoord op deze en andere vragen krijgt u tijdens de gratis Azure-bijeenkomst op 26 maart die wij samen met Microsoft houden bij ons op kantoor.

> Aanmelden Azure sessie 26 maart

De sessie bestaat uit  uit verschillende onderdelen. De focus ligt op hoe start u met Azure, waarom Azure, wat is er voor nodig en wat zijn de kosten? Er wordt een toelichting gegeven op de rol die SLBdiensten voor u kan spelen bij de eerste stappen op het Azure-platform. Microsoft komt vervolgens zelf aan het woord, licht de visie op Azure toe en u kunt met de Microsoft-medewerkers in gesprek gaan. Na de lunch komen de praktische ervaringen aan bod.

De bijeenkomst wordt een interactieve sessie in een kleine setting van maximaal 20 gasten. Schrijf u direct in om hierbij aanwezig te zijn.

Waar en wanneer?

  • Datum: dinsdag 26 maart.
  • Tijd: 09:30 tot 16:00 uur inclusief lunch.
  • Locatie: Kantoor SLBdiensten, Vierwindenstraat 149, 1013 LA Amsterdam (tussen de Coentunnel en het Amsterdam Centraal Station in, vlak aan het IJ. Ons pand is goed bereikbaar met het ov en ligt op ruim 10 minuten loopafstand van Amsterdam CS).

Programma

09:30

Inloop met koffie/thee.

10:00

Welkom door SLBdiensten.

10:05   

Aan de slag met Azure door Julian Kreuk, Solution Specialist Azure, Microsoft.

11.45

Azure via SLBdiensten door Chrales Stork, directeur SLBdiensten.

12:15

Lunch

13:00

Demonstratie Azure-portal door Freek ten Broeke, consultant Breinwave.

14:15

Azure op school, case KSE uit Etten-Leur door Pieter Klijs, IT-specialist IT Workz.

16:00              

Einde

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, aarzel dan niet en neem contact op met onze servicedesk via servicedesk@slbdiensten.nl of bel ons op 020 420 13 96.

Wij zien u graag bij de Azure-bijeenkomst.