Nieuws

Twee Nederlands Kampioenschappen in juni

Slim.nl organiseert begin juni maar liefst 2 Nederlands Kampioenschappen. Mogelijk is het ook voor jullie school interessant om hier meer over te weten en eventueel aan mee te doen.

NK Office
Vrijdag 1 juni vindt de vierde editie van het NK Office plaats op het Media, Design & ICT College te Amersfoort. Alle scholen die hun studenten de Microsoft certificering ‘Microsoft Office Specialist’ (ook MOS genoemd) aanbieden, mogen hun beste student in Word of Excel afvaardigen om deel te nemen aan dit NK Office. De winnaar van het NK Office mag, samen met zijn of haar docent, naar het Wereldkampioenschap Office dat deze zomer plaats vindt in Orlando. Wilt u meer weten over de Microsoft certificering MOS of over het NK Office, of wilt u promotiemateriaal ontvangen, neem dan contact op met Anja Lakeman of Kim Koster  via telefoonnummer 020-4201396.

> Lees meer over het NK Office event

NK Adobe
Een paar dagen later, op woensdag 6 juni organiseren wij de tweede editie van het NK Adobe bij het Grafisch Lyceum Rotterdam. Scholen die bezig zijn met het certificeren van hun studenten in Adobe Certified Associate kunnen ons laten weten of zij mee willen doen met één of meer studenten aan het NK Adobe. Wilt u meer weten hoe u deze certificering opzet, wilt u promotiemateriaal ontvangen,  meer weten over het NK Adobe, neem dan contact op met Anja Lakeman of Kim Koster via telefoonnummer 020-4201396.

> Lees meer over het NK Adobe event