Nieuws

11 juli 2018

Doe een gratis kwetshaarheids scan van Holm Security

Wilt u de digitale processen van uw instelling wel eens laten testen op kwetsbaarheden? In samenwerking met Holm Security bieden wij u nu een gratis online netwerkscan en webapplicatiescan.

Snelle rapportages en inzichten Juist in deze tijd, waarin steeds meer wordt gevraagd van een IT-afdeling en wetgeving rondom IT-security steeds formeler wordt, duiken er dagelijks nieuwe bedreigingen op.  Een kwetsbaarheidsanalyse helpt bij het verkrijgen van inzicht. Het identificeert interne en externe dreigingen voordat ze schade aan uw organisatie kunnen toebrengen.

Wat doet een kwetsbaarheidsscan?
Een kwetsbaarheidsscan doet exact wat de term suggereert: het analyseert de kwetsbaarheden in de IT-omgeving van een bedrijf. Tests worden uitgevoerd om zwakke punten te vinden, samen te vatten om vervolgens suggesties te geven voor maatregelen die een organisatie kan nemen om ze op te lossen. Een analyse kan bestaan uit bijvoorbeeld een test die probeert het netwerk binnen te dringen met als doel het verkrijgen van persoonsgegevens. Vaak wordt de kwetsbaarheidsscan vergeleken met de werkzaamheden van een ethical hacker.

Voer vandaag een scan uit
Graag maken wij het inzicht rondom kwetsbaarheden voor scholen gemakkelijker en transparanter. Zo kan iedereen het gebruiken en begrijpen we de uitkomsten. Kies er daarom voor om nu een scan te maken van uw netwerk of website. Dit geeft inzicht in uw IT-security en de volwassenheid ervan. Bij interesse mail naar servicedesk@slbdiensten.nl.