Morphisec voegt een extra laag bescherming toe tegen onbekende aanvallen

12 juli 2018

Morphisec voegt een extra laag bescherming toe tegen onbekende aanvallen

Of u nou werkt met Microsoft Defender, Symantec Endpoint Protection of een andere AV-oplossing, Morphisec voegt een extra laag bescherming toe tegen onbekende aanvallen. Een bijkomend voordeel is dat deze oplossing je ook beschermt als je je applicaties niet hebt gepatched.

Elimineert elke aanval
Morphisec's End Point oplossing stopt alle onbekende (ook de in-memory/file-less) aanvallen voordat het schadelijk wordt. Morphisec zorgt via Moving Target Defense dat de omgeving onbekend is voor de aanvaller, waardoor de aanval niet kan worden voltooid en daardoor geen schade kan aanrichten. Hierdoor zijn we in staat om alle onbekende aanvallen te elimineren. Het gaat hier dus om preventie waardoor je ook geen aandacht hoeft te besteden aan het opschonen van de end-point.

De voordelen van de Morphisec oplossing:

  • Het stopt nagenoeg voor 100% alle unknown aanvallen zoals in-memory/fileless.
  • Het beschermt applicaties tussen de patch-cycles door zodat je geen zorgen hoeft te maken als je applicaties niet op tijd hebt gepatched.
  • Het is een 2 MB DLL dat via GPO/SCCM kan worden uitgerold. Na installatie heb je er geen omkijken meer naar. Het onderhoud is minimaal.
  • Er is geen behoefte aan remediation omdat aanvallen worden gestopt voordat het schade kan aanrichten. Dus je hoeft geen systemen te 'cleanen'.
  • De oplossing is 'Deterministic'. Je ben er dus zeker van dat als het in actie komt, er een aanval is gestopt.
  • Een zeer uitgebreide dashboard met attacks, zonder alerts.
  • Elimineert de behoefte voor Threat Intelligence
  • Zorgt dat Detection & Response systemen die gebruik maken van Behavioral, Machine Learning of Artificial Intelligence om complexe aanvallen te detecteren niet nodig zijn.

Uitproberen of meer weten?     
Neem contact op met onze Servicedesk via servicedesk@slbdiensten.nl of bel ons op 020-4201396.