Slim.nl is een exclusieve webwinkel waar docenten en leerlingen in het voorgezet onderwijs en mbo softwarelicenties kunnen afnemen. Ook onderwijsondersteunend personeel en ouders zijn van harte welkom op deze website. Bij Slim.nl bestellen zij eenvoudig en met hoge korting legale software, hardware en accessoires; allemaal van topmerken.

De voordelen van Slim.nl

  • Slim.nl biedt de laagste prijzen, altijd inclusief verzendkosten
  • Slim.nl biedt soft- en hardware van alle bekende leveranciers; altijd de meeste actuele versies
  • Bestellingen worden meestal binnen één werkdag verzonden.

Omdat een deel van de licentie al betaald wordt door de onderwijsinstelling via de softwarelicenties die u afneemt via SLBdiensten, kunnen studenten, hun ouders en medewerkers van onderwijsinstellingen veel software tegen een lage prijs kopen. Voor een deel van het assortiment (zoals Microsoft) is het noodzakelijk dat u een licentie afsluit, voor een ander deel (bijvoorbeeld antivirus-software) is dat niet nodig.

Behalve voor software kunnen gebruikers op Slim.nl ook terecht voor hardware, boeken, tijdschriften en accessoires. Voor een deel heeft Slim.nl deze producten zelf in huis, voor een deel vindt levering plaats in samenwerking met partners als Amac, SES en Paradigit.

Slim.nl streeft ernaar altijd de laagste prijs van Nederland te hebben voor software en de rest van het assortiment.

Slim.nl bekend maken bij studenten, ouders en medewerkers van onderwijsinstellingen

Wilt u dat studenten en collega's ook geld besparen, maar zijn ze nog niet zo bekend met Slim.nl? Dan helpt Slim.nl u graag. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de Servicedesk van SLBdiensten, via servicedesk@slbdiensten.nl. Wij brengen u dan in contact met onze Communicatieadviseur Onderwijs, Nancy Schneider.

Twee keer per jaar vindt een grote campagne plaats met extra voordelen, prijsvragen en andere leuke acties om Slim.nl onder de aandacht te brengen. Via de nieuwsbrief van SLBdiensten houden wij u hiervan op de hoogte.