training & advies logo

Training Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Muse & Acrobat

Geeft u les in design, vormgeving en/of fotobewerking of bent u dit van plan? Speciaal voor docenten organiseren wij zes verschillende 2-daagse Adobe-trainingen. 

Training Adobe Photoshop CC Basis

Dit is een 2-daagse training voor docenten en technisch-onderwijsassistenten in het voortgezet onderwijs en mbo die kennis willen maken met Photoshop en dit willen inzetten in hun lessen. Tijdens deze training krijgt u genoeg ideeën en handvatten om dit te doen.

Training Adobe Illustrator CC Basis

Dit is een 2-daagse training voor docenten en technisch-onderwijsassistenten in het voortgezet onderwijs en mbo die kennis willen maken met Illustrator. Na het volgen van deze training kunt u o.a. eenvoudige tekenprojecten in de klas doceren en begeleiden. 

Training Adobe InDesign CC Basis

Dit is een 2-daagse training voor docenten en technisch-onderwijsassistenten in het voortgezet onderwijs en mbo die kennis willen maken met InDesign. Tijdens de training krijgt u ideeën en handvatten aangereikt om Adobe InDesign in de klas in te zetten.

Training Adobe Muse CC Basis

De 2-daagse basistraining is een training voor de beginner. Adobe Muse CC is een software pakket dat het mogelijk maakt een website te ontwerpen vanuit scratch zonder dat u daarbij verstand hoeft te hebben van codes. U bent compleet vrij in de vormgeving.

Training Acrobat Algemeen

Met het programma Adobe Acrobat kun je PDF-bestanden niet alleen bekijken maar ook aanpassen, samenvoegen of allerlei andere functies uitvoeren. Met name in kantoor- en schoolomgevingen biedt deze 2-daagse training al snel een enorme effectieve winst, vooral als u meer met tablets en Chromebooks wil gaan werken.

Training Acrobat Grafisch

Dit is een 2-daagse training voor docenten in het voortgezet onderwijs en mbo die efficiënter en effectiever willen werken met Adobe Acrobat. U leert een PDF-bestand op grafische wijze maken, beoordelen en bewerken.