traning & advies logo

Training Adobe Acrobat Algemeen

Met het programma Adobe Acrobat kunt u veel meer dan alleen PDF-bestanden openen en bekijken. Dit leert u allemaal in deze 2-daagse training.

Wat kunt u na afloop van de training?

  • Correcties en commentaren toevoegen aan PDF-bestanden
  • Formulieren maken en beheren
  • Beveiligingen toepassen op PDF-bestanden
  • Bestanden als een bijlage aan een PDF-bestand toevoegen
  • Bladwijzers maken voor een betere navigatie.

Waar en wanneer?

placeholder

Deze 2-daagse training wordt uitsluitend als maatwerk op uw locatie of in de trainingsruimte van SLBdiensten te Amsterdam gegeven.

Jeroen Bosman, onze Productmanager Training & Advies, beantwoordt graag al uw vragen. U kunt hem bereiken per e-mail of via telefoonnummer 020-4201396. 

Voor wie?

Docenten en administratieve medewerkers in het voortgezet onderwijs en mbo die efficiënter en effectiever willen werken met Acrobat.

Waarom deze training?

Het werken met Adobe Reader en Acrobat Pro lijkt eenvoudig, en dat is het in grote lijnen ook wel. Toch zet de training u sneller op het goede spoor van allerlei functionaliteiten in Adobe Acrobat.

Met name in kantoor- en schoolomgevingen biedt deze 2-daagse training al snel een enorme effectieve winst, met name als u meer met tablets en chromebooks wil gaan werken. Tijdens de training krijgt u ideeën en handvatten aangereikt om in de klas in te zetten. De training is daarom uitstekend geschikt voor docenten die met het programma leerprojecten in de klas willen opzetten. 

Tijdens de training gaat u zelf aan de slag met Adobe Acrobat. Computers met de juiste software worden verzorgd. 

  • De training is gevalideerd door Registerleraar.nl. (18 register uren)

Registreerleraar logo

Over de trainers

De trainingen worden verzorgd door Adobe Certified Instructors Peter Villevoye en Rob de Winter.

  • Peter Villevoye is Adobe Certified Instructor voor Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Muse en Adobe Digital Publishing. Hij heeft een rijke historie en ruime ervaring in diverse mediatechnieken. Van theaterbelichting tot websites en van voice-overs tot 3D-printing, niets ontsnapt aan zijn aandacht. Sinds 1987 adviseert en begeleidt hij creatieve professionals en geeft hij trainingen in diverse software-pakketten m.b.t. DTP, webdesign en digitaal publiceren, maar ook in 'fenomenen', zoals interface-design of typografie. Lesgeven is dus zijn vak.
  • Rob de Winter is Adobe Certified Instructor voor Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Muse en Acrobat. Sinds 2007 geeft hij trainingen in grafische software, web-technieken zoals HTML/CSS, Responsive Design en Javascript, maar ook in grafische vormgeving, typografie en webdesign. Naast docent is hij ook grafisch vormgever en muzikant. Hierdoor komen theorie en praktijk samen in de lessen die hij verzorgt.