traning & advies logo

Training Adobe Acrobat Grafisch

In deze 2-daagse training leert u alles over de extra functionaliteiten van Adobe Acrobat. De grafische sector is helemaal ingesteld op het gebruik van PDF. Sterker nog: daar is de PDF in eerste instantie voor ontwikkeld! 

Wat kunt u na deze training?

  • Kleurscheiding en transparantie toevoegen aan uw PDF-bestand
  • Drukkerstekens toevoegen voor het juist afdrukken van uw PDF-bestand
  • Omgaan met vernislagen en stansvormen
  • Uw PDF-bestand maken en controleren volgens ISO-standaard.

Waar en wanneer?

placeholder

Deze 2-daagse training wordt uitsluitend als maatwerk op uw locatie of in de trainingsruimte van SLBdiensten te Amsterdam gegeven.

Jeroen Bosman, onze Productmanager Training & Advies, beantwoordt graag al uw vragen. U kunt hem bereiken per e-mail of via telefoonnummer 020-4201396. 

Voor wie?

Docenten in het voortgezet onderwijs en mbo die efficiënter en effectiever willen werken met Adobe Acrobat. Vanwege het sterke grafische karakter van deze toepassing en training, is redelijke ervaring met grafische software en het algemeen gebruik van een computer vereist.

Waarom deze training?

Het werken met Adobe Reader en Acrobat Pro lijkt eenvoudig, en dat is het in grote lijnen ook wel. U leert een PDF-bestand op grafische wijze maken, beoordelen en bewerken. De training is daarom uitstekend geschikt voor docenten die leerprojecten met betrekking tot printmedia in de klas willen opzetten.

Tijdens de training gaat u zelf aan de slag met Adobe Acrobat. Computers met de juiste software worden verzorgd.

  • De training is gevalideerd door Registerleraar.nl. (18 register uren)

Registreerleraar logo

Over de trainers

De trainingen worden verzorgd door Adobe Certified Instructors Peter Villevoye en Rob de Winter.

  • Peter Villevoye is Adobe Certified Instructor voor Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Muse en Adobe Digital Publishing. Hij heeft een rijke historie en ruime ervaring in diverse mediatechnieken. Van theaterbelichting tot websites en van voice-overs tot 3D-printing, niets ontsnapt aan zijn aandacht. Sinds 1987 adviseert en begeleidt hij creatieve professionals en geeft hij trainingen in diverse software-pakketten m.b.t. DTP, webdesign en digitaal publiceren, maar ook in 'fenomenen', zoals interface-design of typografie. Lesgeven is dus zijn vak.

  • Rob de Winter is Adobe Certified Instructor voor Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Muse en Acrobat. Sinds 2007 geeft hij trainingen in grafische software, web-technieken zoals HTML/CSS, Responsive Design en Javascript, maar ook in grafische vormgeving, typografie en webdesign. Naast docent is hij ook grafisch vormgever en muzikant. Hierdoor komen theorie en praktijk samen in de lessen die hij verzorgt.