traning & advies logo

Training Adobe Illustrator CC Basis

De 2-daagse basistraining is een ideale training als u kennis wilt maken met Adobe Illustrator om dit programma daarna in te zetten in uw klas.

Wat kunt u na afloop van de training?

 • Zelfstandig maken en bewerken van beelden voor print- en digitale media
 • Het plaatsen en (laten) natekenen van beelden
 • Juist bewaren en/of exporteren van uw ontwerpen
 • Eenvoudige tekenprojecten in de klas doceren en begeleiden

Waar en wanneer?

 • Datum: 10 & 11 oktober 2017*
 • Tijd: 9:30 - 16:30 uur
 • Locatie: kantoor SLBdiensten te Amsterdam
 • Kosten: De klassikale 2-daagse basistraining kost € 498,- p.p. exclusief BTW en inclusief koffie, thee en lunch.
Tijdens de training gaat u zelf aan de slag met Adobe Illustrator CC. Computers met de juiste software worden verzorgd.

Als oefen- en naslagwerk is het boek ‘Classroom in a book – Adobe Illustrator CC’ t.w.v. € 49,95 bij de training inbegrepen.  

Voor wie?

Docenten en technisch-onderwijsassistenten in het voortgezet onderwijs en mbo die kennis willen maken met Illustrator en dit willen inzetten in hun lessen.

Grafische toepassingen vereisen ruime ervaring met het gebruik van een computer in het algemeen. Affiniteit met andere grafische software is een pre, maar niet verplicht.

placeholderMaatwerk of meer informatie?

Jeroen Bosman, onze Productmanager Training & Advies, beantwoordt graag al uw vragen. Er kan altijd gekeken worden naar maatwerk (bijvoorbeeld tijdens een studiedag / themadag), een training op locatie of andere wensen.

*) Ook als u deze training eerder in het jaar wilt volgen.

U kunt hem bereiken per e-mail of via telefoonnummer 020-4201396. 

Waarom deze training?

Adobe Illustrator is een enorm uitgebreid en veelzijdig tekenprogramma. Het is ook het oudste programma van Adobe, met de meeste historie en boordevol mogelijkheden. Kennis van Illustrator in combinatie met kennis van InDesign en/of Photoshop stelt u bovendien in staat complete creatieve producties te ontwikkelen.

U kunt met deze kennis eenvoudige tekenprojecten in de klas doceren en begeleiden. Tijdens de training krijgt u ideeën en handvatten aangereikt om in de klas in te zetten. De training is daarom uitstekend geschikt voor docenten die met het programma leerprojecten in de klas willen opzetten.

 • De training is gevalideerd door Registerleraar.nl (16 register uren)

Registreerleraar logo

Over de trainers

De trainingen worden verzorgd door Adobe Certified Instructors Peter Villevoye en Rob de Winter.

 • Peter Villevoye is Adobe Certified Instructor voor Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Muse en Adobe Digital Publishing. Hij heeft een rijke historie en ruime ervaring in diverse mediatechnieken. Van theaterbelichting tot websites en van voice-overs tot 3D-printing, niets ontsnapt aan zijn aandacht. Sinds 1987 adviseert en begeleidt hij creatieve professionals en geeft hij trainingen in diverse software-pakketten m.b.t. DTP, webdesign en digitaal publiceren, maar ook in 'fenomenen', zoals interface-design of typografie. Lesgeven is dus zijn vak.
 • Rob de Winter is Adobe Certified Instructor voor Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Muse en Acrobat. Sinds 2007 geeft hij trainingen in grafische software, web-technieken zoals HTML/CSS, Responsive Design en Javascript, maar ook in grafische vormgeving, typografie en webdesign. Naast docent is hij ook grafisch vormgever en muzikant. Hierdoor komen theorie en praktijk samen in de lessen die hij verzorgt.
 • Hilde Maassen is Adobe Certified Instructor voor Photoshop, Lightroom, Muse en InDesign en ze is vormgever en fotografe. Dit alles practiseert en doceert ze inmiddels meer dan 20 jaar. Experimenteren met beeld en techniek is haar grootste passie.