training en advies logo

Training Adobe Muse CC Basis (Nieuw in 2017)

De 2-daagse basistraining is een training voor de beginner. Adobe Muse CC is een software pakket dat het mogelijk maakt een website te ontwerpen vanuit scratch zonder dat u daarbij verstand hoeft te hebben van codes. U bent compleet vrij in de vormgeving.

Wat kunt u na afloop van de training?

 • Een plan maken voor het bouwen van een website
 • Een website met een menu, afbeeldingen, hyperlinks en teksten bouwen
 • Een website voor verschillende beeldformaten gebruiksvriendelijk maken.

Waar en wanneer?

 • Datum: 28 & 29 september 2017 (2-daagse training)
 • Tijd: 9:30 - 16:30 uur
 • Locatie: kantoor SLBdiensten te Amsterdam
 • Kosten: De klassikale 2-daagse basistraining kost € 498,- p.p. exclusief BTW en inclusief koffie, thee en lunch.
Tijdens de training gaat u zelf aan de slag met Adobe Muse CC. Computers met de juiste software worden verzorgd.

Als oefen- en naslagwerk is het boek ‘Classroom in a book – Adobe Muse CC’ t.w.v. € 53,49 bij de training inbegrepen.  

Inschrijven >

Voor wie?

Docenten en technisch-onderwijsassistenten in het voortgezet onderwijs en mbo die kennis willen maken met Adobe Muse CC en dit willen inzetten in hun lessen of functioneel gebruikers die de site van de school hierin willen gaan maken en onderhouden. Grafische toepassingen vereisen ruime ervaring met het gebruik van een computer in het algemeen. Affiniteit met andere grafische software is een pre, maar niet verplicht. Kennis van Adobe InDesign CC heeft het voordeel dat deze applicatie sterk lijkt op Adobe Muse CC.

placeholderMaatwerk of meer informatie?

Jeroen Bosman, onze Productmanager Training & Advies, beantwoordt graag al uw vragen. Er kan altijd gekeken worden naar maatwerk (bijvoorbeeld tijdens een studiedag / themadag), een training op locatie of andere wensen.

U kunt hem bereiken per e-mail of via telefoonnummer 020-4201396. 

Waarom deze training?

De basistraining Adobe Muse CC gaat in op de meest voorkomende toepassingen. U leert voldoende basiskennis en vaardigheden voor het zelfstandig maken van een website. Tijdens de training krijgt u ideeën en handvatten aangereikt om in de klas in te zetten. De training is daarom uitstekend geschikt voor docenten die met het programma leerprojecten in de klas willen inzetten. 

 • De training is gevalideerd door Registerleraar.nl (18 register uren)

Registreerleraar logo

Over de trainers

De trainingen worden verzorgd door Adobe Certified Instructors Peter Villevoye, Rob de Winter en Hilde Maassen.

 • Peter Villevoye is Adobe Certified Instructor voor Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Muse en Adobe Digital Publishing. Hij heeft een rijke historie en ruime ervaring in diverse mediatechnieken. Van theaterbelichting tot websites en van voice-overs tot 3D-printing, niets ontsnapt aan zijn aandacht. Sinds 1987 adviseert en begeleidt hij creatieve professionals en geeft hij trainingen in diverse software-pakketten m.b.t. DTP, webdesign en digitaal publiceren, maar ook in 'fenomenen', zoals interface-design of typografie. Lesgeven is dus zijn vak.

 • Rob de Winter is Adobe Certified Instructor voor Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Muse en Acrobat. Sinds 2007 geeft hij trainingen in grafische software, web-technieken zoals HTML/CSS, Responsive Design en Javascript, maar ook in grafische vormgeving, typografie en webdesign. Naast docent is hij ook grafisch vormgever en muzikant. Hierdoor komen theorie en praktijk samen in de lessen die hij verzorgt.

 • Hilde Maassen is Adobe Certified Instructor voor Photoshop, Lightroom, Muse en InDesign en ze is vormgever en fotografe. Dit alles practiseert en doceert ze inmiddels meer dan 20 jaar. Experimenteren met beeld en techniek is haar grootste passie.