training & advies logo

Training Coderen in de Klas met de Ohbot

Tijdens deze eendaagse training gaat u zelf een start maken met het programmeren. Computerkennis is niet nodig om aan deze training deel te nemen.

 

Ohbot

Wat kunt u na afloop van de training?

  • De motoren van de Ohbot programmeren
  • De sensoren van de Ohbot juist instellen
  • De Ohbot in de klas gebruiken om uw leerlingen of studenten kennis te laten maken met programmeren
  • Lesplannen van Code.org in uw eigen lessen gebruiken.

Waar en wanneer?

Deze training is op aanvraag. Als u interesse heeft in deze training, meldt u zich dan aan via onderstaande link. Zodra u zich heeft aangemeld, neemt onze Productmanager Jeroen Bosman direct contact met u op om een datum en locatie af te stemmen.

Voor wie?

Docenten en technisch onderwijs assistenten in het voortgezet onderwijs en mbo die kennis willen maken met programmeren (voorkennis niet nodig) en dit willen inzetten in hun lessen.

placeholder

Maatwerk of meer informatie?

Jeroen Bosman, onze Productmanager Training & Advies, beantwoordt graag al uw vragen. Er kan altijd gekeken worden naar maatwerk (bijvoorbeeld tijdens een studiedag / themadag), een training op locatie of andere wensen.

U kunt hem bereiken per e-mail of via telefoonnummer 020-4201396.  

Waarom deze training?

Programmeren is een belangrijk onderwerp geworden in het onderwijs. Het is één van de vaardigheden die een grotere rol gaat spelen op ieder gebied in de maatschappij. Maar hoe begin ik hier nu mee als leerkracht? Waar vind ik de juist hulpmiddelen en hoe start ik dit op in mijn eigen klas? Op deze vragen geven wij antwoord tijdens de training “Coderen in de klas”.

Naast dat u deze dag vooral zelf veel ervaring op gaat doen met programmeren en we een aantal lesplannen uitgebreid gaan behandelen, krijgt u een Ohbot om mee te nemen naar school.

  • De training is gevalideerd door Registerleraar.nl. (6 register uren)

Registreerleraar logo

Over de trainers

De training wordt verzorgd door IT Randsteden. Zij verzorgen diverse trainingen voor zowel het primair- als voortgezet onderwijs en alle trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor docenten. IT Randsteden is winnaar van de Microsoft Educatie Partnership of the Year Award 2015.