traning & advies logo

Training Beheer van (mobiele) devices en gebruikers met EMS

Wordt u meer en meer geconfronteerd met een toename van mobiele devices binnen uw school of is uw gebruikers -en toegangsbeheer een uitdaging? In deze training leert u hoe de Enterprise Mobility en Security suite van Microsoft u kan helpen bij het managen en beveiligen van deze devices, inclusief het toegangsbeheer van de betreffende gebruikers en het beveiligingsbeleid van uw gegevens.

Wat kunt u na afloop van de training?

  • U heeft inzicht verkregen in de mogelijkheden van de Enterprise Mobility en Security Suite van Microsoft.
  • U bent in staat om een gedegen afweging te maken of deze suite van meerwaarde kan zijn voor uw school
  • U bent in staat om een eerste analyse uit te voeren op de toepasbaarheid binnen uw school en een eerste aanzet te maken voor een plan van aanpak.

Naast de uitleg van de theoretische concepten zal met name aan de hand van een aantal interactieve demonstraties de (configuratie van) functionele mogelijkheden worden doorlopen zodat u een goed inzicht krijgt in de applicaties die onderdeel uitmaken van de suite.

Waar en wanneer?

  • Datum: woensdag 4 oktober 2017 of woensdag 8 november 2017
  • Tijd: 9:30 - 16:30 uur (inloop vanaf 9.00 uur)
  • Locatie: kantoor SLBdiensten te Amsterdam
  • Kosten: € 435,= p.p. ex. BTW.

Voor wie?

ICT-ers, systeembeheerders en iedereen die vanuit een technisch perspectief betrokken is bij de ingebruikname van Enterprise Mobility en Security Suite en vanuit de techniek betrokken is bij het managen en beveiligen van de constant toenemende diversiteit aan (mobiele) devices

placeholder

Maatwerk of meer informatie?

Jeroen Bosman, onze Productmanager Training & Advies, beantwoordt graag al uw vragen. Er kan altijd gekeken worden naar maatwerk (bijvoorbeeld tijdens een studiedag / themadag), een training op locatie of andere wensen.

U kunt hem bereiken per e-mail of via telefoonnummer 020-4201396. 

Over de trainer

De workshop wordt verzorgd door ervaren consultants van Breinwave. Breinwave is een partner van SLBdiensten en gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties bij het invoeren én uitnutten van Microsoft Cloud-oplossingen met een specifieke focus op het onderwijs. 

Inschrijven >