training sharepoint banner

Training SharePoint

SharePoint is een “doos aan bouwblokjes” waarmee u ongelooflijk veel nuttige toepassingen kunt realiseren voor uw docenten en leerlingen. Toepassingen als een intranet, medewerkersportaal of leerlingenportaal komen vaak voorbij als we met scholen praten. Hetzelfde geldt voor termen als projectruimtes, documentbibliotheken, samenwerkingsruimtes en meer.

Het echte succes hangt af van hoe goed u in staat bent om de mogelijkheden die SharePoint biedt kunt vertalen naar hele concrete toepassingen die u helpen om het onderwijs te organiseren en te ondersteunen. Termen als medewerkersportaal of samenwerkingsruimtes zijn wat dat betreft toch nog redelijk nietszeggend, want wat gaat u dan exact bieden op dit medewerkersportaal?

Waar en wanneer?

Deze training over SharePoint is op aanvraag:

  • Als u interesse heeft in deze training, meldt u zich dan aan via onderstaande link
  • Zodra u zich heeft aangemeld, zal een ervaren SharePoint consultant/trainer contact met u opnemen. Deze consultant zal met u de concrete behoefte en onderwerpen met u afstemmen en op basis daarvan een concreet inhoudelijk en commercieel voorstel voor de training met u uitwerken die aansluit op uw situatie.

Inschrijven >

Voor wie?

Voor iedereen die in welke rol dan ook betrokken is bij SharePoint-vraagstukken maar behoefte heeft aan aanvullende kennis. Belangrijk is te vermelden in dat kader dat de insteek van deze training kennisoverdracht is en geen hands-on hulp bij een lopend implementatietraject.

placeholder

Maatwerk of meer informatie?

Jeroen Bosman, onze Productmanager Training & Advies, beantwoordt graag al uw vragen. Er kan altijd gekeken worden naar maatwerk (bijvoorbeeld tijdens een studiedag / themadag), een training op locatie of andere wensen.

U kunt hem bereiken per e-mail of via telefoonnummer 020-4201396.

Waarom deze training?

Wat ons betreft bestaat er niet zoiets als een ‘generieke SharePoint-training’, dit product vraagt om een training die aansluit op uw situatie. Daarom bieden wij deze training op aanvraag aan. We kijken waar uw interesses liggen. Liggen deze op het gebied van techniek en beheer, op gebied van het verkrijgen van een breed beeld van de beschikbare functionaliteit, het werken met SharePoint als eindgebruiker of het maken van een business case voor SharePoint? Geheel in overleg met de trainer wordt de inhoud van de training met u afgestemd.

Over de trainer

De training wordt verzorgd door ervaren consultants van Breinwave. Breinwave is een partner van SLBdiensten en gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties bij het invoeren én uitnutten van Microsoft Cloud-oplossingen met een specifieke focus op het onderwijs.

Inschrijven >