Ga naar content

Signature Manager Exchange Edition (voorheen Mail Disclaimer), geschikt voor Microsoft Exchange 2019, 2010, 2007.

De software voegt email handtekeningen toe aan alle email die door de Exchange Server wordt verzonden, dus vanaf Outlook, OWA, mobile telefoon, Tablet PC Mac etc. U hoeft niets op een lokale e-mail cliënt te installeren. De email handtekening bestaat onder andere uit een disclaimer, adres en bedrijfsgegevens, persoonlijke gegevens v.d. afzender, logo’s, sociaal media etc en worden automatisch uit de Active Directory overgenomen. Bij deze versie is de email handtekening niet zichtbaar voor het verzenden van de email, omdat het toevoegen van de email handtekening wordt gedaan tijdens het verzenden van de email handtekening door de Exchange Server. Wel kan door het aanzetten van de send-item-update de email inclusief handtekening achteraf worden weergegeven in de verzonden mailbox van de medewerker.

Wij adviseren om de Signature Manager Exchange Editie aan te kopen in combinatie met de de Signature Manager Outlook Editie, waardoor u de meest complete, centrale, email handtekening oplossing heeft.


Leverancier: ExclaimerLicentiedetails

Licentiejaar en einddatum

  • Het licentiejaar loopt van 1 mei tot en met 30 april. De overeenkomst eindigt op 30-04-2022.

Licentievorm

  • Gebruikerslicentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

  • U kunt de software downloaden vanaf de Exclaimer downloadomgeving.

Ondersteuning

  • De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s). Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratiekosten

  • De administratiekosten zijn gebaseerd op 4% van het verschuldigde licentiebedrag met een minimum van € 75,00 voor vo-instellingen en € 175,00 voor niet-vo-instellingen per licentiejaar.

Service en contact

Heb je vragen over deze oplossing? Neem dan contact met ons op. Doe je dat per e-mail, vermeld dan je relatienummer. Veel antwoorden vind je overigens op onze pagina met veel gestelde vragen.

Visual_servicedesk-zwart-wit.jpg