Ga naar content

Geen locale software te installeren want dit is een volledige cloud service. Vanuit de cloud service kan de email handtekeningen naar het profiel van de medewerker in Outlook worden gepushed, zodat de medewerker de email handtekening vooraf in zijn email ziet en waar nodig eventueel kan aanpassen en of een andere email handtekening kan selecteren.

Stuurt de medewerker een email vanaf OWA, mobile telefoon, Tablet PC Mac etc. dan wordt de handtekening automatisch door de Cloud service aan de email toegevoegd.  De email handtekening bestaat onder andere uit een disclaimer, adres en bedrijfsgegevens, persoonlijke gegevens v.d. afzender, logo’s, sociaal media etc en worden automatisch uit de Active Directory van Office 365 of in geval van een hybride omgeving van uw lokale AD overgenomen.


Leverancier: ExclaimerLicentiedetails

Licentiejaar en einddatum

  • Het licentiejaar loopt van 1 mei tot en met 30 april. De overeenkomst eindigt op 30-04-2022.
  • De looptijd van de licentie voor Exclaimer Cloud is twaalf maanden na aanschaf.

Licentievorm

  • Gebruikerslicentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

  • U kunt de software downloaden vanaf de Exclaimer downloadomgeving.

Ondersteuning

  • De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s). Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratiekosten

  • De administratiekosten zijn gebaseerd op 4% van het verschuldigde licentiebedrag met een minimum van € 75,00 voor vo-instellingen en € 175,00 voor niet-vo-instellingen per licentiejaar.

Service en contact

Heb je vragen over deze oplossing? Neem dan contact met ons op. Doe je dat per e-mail, vermeld dan je relatienummer. Veel antwoorden vind je overigens op onze pagina met veel gestelde vragen.

Visual_servicedesk-zwart-wit.jpg