slim.nl logo

Aanvragen koppeling en stappenplan

U vraagt de koppeling aan door dit formulier ingevuld te verzenden naar servicedesk@slbdiensten.nl.

Stappenplan

 1. Schriftelijke toestemming voor het koppelen van de databases
  Vul dit formulier in en stuur het ondertekend terug naar servicedesk@slbdiensten.nl. Op dit formulier geeft u aan wie binnen uw instelling de contactpersoon is voor de technische afhandeling van de implementatie. Geef in uw mail alstublieft ook de naam van een communicatiecontactpersoon door, zodat we u kunnen helpen met de communicatie binnen de instelling over de nieuwe inlogmethode, omdat de huidige manier straks niet meer werkt.
 2. Verwerken implementatieverzoek
  Na ontvangst van het formulier nemen wij uw verzoek in behandeling. Wij zetten het verzoek door naar Kennisnet, waarna Kennisnet contact opneemt met uw technische contactpersoon voor de implementatie. In samenwerking met hem of haar zorgt Kennisnet ervoor dat de koppeling gemaakt wordt.
 3. Overstapdatum plannen
  Wanneer de koppeling actief is, geeft u aan ons door op welke datum u over wilt stappen naar de nieuwe inlogmethode. Wij adviseren de overstap minimaal twee weken nadat de koppeling actief is in te plannen, zodat we uw studenten, collega's en andere belanghebbenden binnen uw instelling op tijd kunnen informeren.
 4. Stel uw studenten en collega's op de hoogte
  Studenten en collega’s die al klant zijn van Slim.nl kunnen na het implementeren van de nieuwe inlogmethode niet meer op de vertrouwde manier inloggen. Door hen voor de overstap hierover te informeren voorkomen we vragen aan u en ons. Onze afdeling Marketing en Communicatie ondersteunt u graag bij de interne communicatie. We kunnen u een set van middelen aanleveren waarmee u leerlingen en medewerkers kunt informeren over de verandering. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden maken we graag een communicatieplan op maat.
 5. Overstappen naar nieuwe inlogmethode
  Wij activeren er op de afgesproken datum de nieuwe inlogmethode. De oude inlogmethode komt dan automatisch te vervallen.