slbdiensten hardware logo

Hardware via SLBdiensten

Wilt u op uw instelling aan de slag met Bring Your Own Device of staat u voor belangrijke hardware-investeringen? En bent op zoek naar een partner die u hier op het gebied van hardware én software in kan adviseren en ondersteunen? SLBdiensten biedt u in samenwerking met Infotheek en Prowise twee totaaloplossingen.

Infotheek

infotheek logo

Wij hebben onze krachten gebundeld met Infotheek en zijn daarom als geen ander in staat om over verschillende assen mee te denken over de IT-vraagstukken binnen het onderwijs. Wij bieden u één centraal, vertrouwd loket voor de afstemming en coördinatie van uw projecten. U profiteert van een snel en eenvoudig proces, met korte communicatielijnen, waardoor u tijd en geld bespaart.

Wij adviseren en ondersteunen u in verschillende projecten, bijvoorbeeld:

  • Aanschaf van instellingsdevices
  • Trainingen en informatiesessies
  • Projecten met betrekking tot Bring Your Own Device.

Is uw interesse gewekt? Wij komen graag langs voor een verkennend gesprek. Neem contact op met onze Servicedesk (telefoon: 020-4201396) voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak.

Lees meer over Infotheek >

Prowise

prowise logo

Staat u voor een hardware-investering op uw onderwijsinstelling, en bent u op zoek naar een innovatief, kwalitatief hoogwaardig en voordelig alternatief voor uw vaste PC’s, tablets en laptops? Denk dan aan de devices van Prowise. Prowise is al jarenlang een gewaardeerd partner in het onderwijs voor het leveren van gebruiksvriendelijke touchscreens, tablets, PC’s en software.

De devices worden door Prowise zelf ontwikkeld vanuit de specifieke eisen van het onderwijs. De producten van Prowise zijn nu ook via SLBdiensten te bestellen. Wij bieden u zo één centraal loket voor uw ICT-projecten; software, hardware en de bijbehorende expertise onder één dak.

Prowise biedt de volgende producten:

Is uw interesse gewekt? Wij komen graag bij u langs om het aanbod mondeling toe te lichten. Neem contact op met onze Servicedesk (telefoon: 020-4201396) voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak.

Lees meer over Prowise >

prowise all-in-one touch pc    prowise winpro 3-in-1 tablet