Voordelen Azure via SLBdiensten

Het gebruik van Azure in het onderwijs neemt gestaag toe. Instellingen vervangen hun on-premise servers door virtuele servers op het cloudplatform van Microsoft en gaan aan de slag met onder meer virtual machines, storage, back-up, networking en meer. Zaken als schaalbaarheid, veiligheid, 99,9% SLA en kostenbesparing zijn de voornaamste redenen om deze stap te maken.

SLBdiensten is Microsoft Gold Partner CloudAls uw onderwijsinstelling de stap naar Azure wil maken, is SLBdiensten de aangewezen partij om u daarbij te helpen. SLBdiensten is Microsoft Gold Partner Cloud Platform en is een (indirecte) Cloud Solution Provider (CSP-)partner. Onze organisatie heeft daarmee de rechten om Azure aan onderwijsinstellingen te leveren.

Azure via SLBdiensten heeft meerdere voordelen:

  • Wij zijn onafhankelijk. U heeft daardoor een vrije keuze uit implementatie- en beheerpartners.
  • U bent eigenaar van uw eigen omgeving en kunt indien gewenst gemakkelijk van partner wisselen. Als u Azure afneemt via uw beheerpartner, hebben zij de controle over uw omgeving en bestaat de kans op een ‘lock in’. Dat wilt u voorkomen.
  • Wij bieden u gunstige, speciaal voor het onderwijs vastgestelde, tarieven.
  • Wij ondersteunen u bij het maken van de business case met advies over de inrichting en het inzichtelijk maken van verbruikskosten.
  • Wij ontzorgen u volledig bij het inregelen en het beheren van uw abonnementen en subscripties, inclusief inzicht in de maandelijkse kosten.
  • Wij hebben een netwerk aan scholen waar u terecht kunt voor kennis van en ervaring met Microsoft Azure.
  • Wij hebben een directe lijn met leverancier Microsoft, dus bij vragen kunnen we snel schakelen.

Heeft u interesse in Azure?

SLBdiensten kan u ondersteunen bij het maken van de business case. Voor meer informatie neem contact met per mail met onze Servicedesk of per telefoon: 020 4201 396.

<--- overzichtspagina Azure
---> Azure prijsindicatie en toegang