AvePoint

AvePoint levert een van de beste oplossingen voor het migreren, beheren en beschermen van gegevens van de instelling. AvePoint Migration Suite biedt assessment, planning, mapping en reporting mogelijkheden om een zo efficiënt en soepele migratie te garanderen. AvePoint Cloud Backup biedt geautomatiseerde en betrouwbare back-ups voor Office 365 en Dynamics 365. 

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

logo AvePoint

Categorie

Backup

Productinformatie

AvePoint levert een van de beste oplossingen voor het migreren, beheren en beschermen van gegevens van  Hieronder vindt u de belangrijkste kenmerken van AvePoint.

Discovery & migratie

Identificeer vereiste, relevante, gevoelige content en verwijder redundante, overbodige en triviale data vóór migratie. Verplaats data automatisch of volgens een schema. Data, ongeacht of het in bulk gemigreerd wordt of in delen, zal altijd bij elkaar worden gehouden en geen impact hebben voor de gebruikers.

Bescherming

Data wordt automatisch vanaf het begin beveiligd. Sterke encryptie voorkomt datalekken of aanvallen.

Content management

Verplaats, kopieer of herstructureer sites, content en topologie binnen Office 365, met behoud van bijbehorende rechten en metadata.

Back-up en herstel

Voer automatisch gecodeerde back-ups uit tot 4 keer per dag en behoud 100% van de data voor een jaar. Ontvang on-demand herstel van Office 365 content, met behoud van alle metadata en rechten. Voer security roll-back uit om onbedoelde rechtenwijzigingen ongedaan te maken, herstel content en gesprekken naar mailboxen, exporteer en herstel content buiten Office 365.

 • Beveiliging. De Office 365 data van uw instelling staat altijd veilig.
 • Risicobeperking. Migratie content wordt gescand om potentiële risico’s te identificeren, waardoor er tijd en kosten worden bespaard.
 • Bedrijfscontinuïteit. Gebruikers hebben altijd toegang tot hun data, omdat het mogelijk is om on-demand data te herstellen.
 • Vertrouwde reputatie. AvePoint is een viervoudige Microsoft-partner van het jaar, vertrouwd door meer dan 16.000 organisaties en 6 miljoen Office 365-gebruikers wereldwijd.

AvePoint Cloud Backup biedt bescherming voor:

 • Exchange Online
 • SharePoint Online
 • Project Online
 • Microsoft 365 Groups
 • Microsoft Teams
 • OneDrive voor Bedrijven
 • Public Folders

Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Looptijd van de licentie is 1 jaar na aanschaf, maar voor meerdere jaren ook mogelijk.

Licentievorm

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling ondersteuning op producten waarvoor een maintenancecontract is afgesloten. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s).

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten