Kaspersky

Kaspersky

Voor elke laag van uw netwerk geeft Kaspersky u controle met intelligente bescherming tegen opkomende en steeds geavanceerdere bedreigingen.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

Kaspersky Endpoint Security For Business – Select

Nu steeds meer activiteiten digitaal zijn, moet u elke server en laptop en elk mobiel apparaat beschermen. Kaspersky biedt één complete oplossing met een eenvoudig te gebruiken beheerconsole en de allernieuwste beveiliging zodat u elk endpoint kunt beschermen.

 • Beschermt tegen de nieuwste dreigingen, inclusief ransomware
 • Beveiligt endpoints om blootstelling aan cyberaanvallen te verminderen
 • Stimuleert productiviteit via cloudondersteund gebruiksbeheer
 • Beschermt servers en endpoints zonder afbreuk te doen aan de prestaties
 • Beveiligt verschillende omgevingen – pc, Mac, Linux, iOS en Android
 • Vereenvoudigt beveiligingsbeheer met één geïntegreerde console

Kaspersky Endpoint Security For Business – Advanced
 
Hier heeft Kaspersky gegevensbescherming toegevoegd in de vorm van encryptie van afzonderlijke bestanden of full disks bovenop niveau Select. In een ander nieuw aanbod, Kaspersky Systems Management, wordt beveiliging gecombineerd met IT-efficiëntie. Met deze uitgebreide functionaliteit ontvangen beheerders essentiële tools om het volgende te doen:

 • Images maken en opslaan en systemen op afstand implementeren.
 • De afhandeling van hardware- en softwarerisico's prioriteren met een krachtige combinatie van Advanced Vulnerability Scanning en intelligent Patch Management. 
 • Het licentiegebruik en de compliance controleren met beheer van softwarelicenties. 
 • Met Network Admission Control een toegangsbeleid voor gegevens en de infrastructuur instellen voor gebruikers en gasten. 
 • Op afstand updates en nieuwe software voor gebruikers implementeren en installeren via de centrale console.

Kaspersky Total Security for Business
 
In het topproduct Kaspersky Total Security for Business worden alle genoemde productniveaus gecombineerd en verder uitgebreid met bescherming van web-, mail- en collaborationservers. Dit is de perfecte oplossing voor instellingen met uitgebreide beveiligingsvereisten, die de beste bescherming op elk netwerkniveau verlangen.

Kaspersky Security for Mail Server
 
Beschermt e-mail- en groupwareservers tegen schadelijke programma's en spam. Het product bevat applicaties die e-mailverkeer beschermen voor alle populaire servers, waaronder Microsoft Exchange, Lotus Domino, Sendmail, Qmail, Postfix, Exim en CommuniGate Pro. De oplossing kan ook worden gebruikt om een speciale e-mailgateway in te stellen.

Kaspersky Embedded Systems Security 
 

Windows Embedded-systemen zijn een steeds populairder doelwit voor cybercriminelen. Over het algemeen functioneren deze apparaten binnen het bedrijfsnetwerk, zijn ze geografisch verspreid en verwerken ze bedrijfskritieke gegevens. Vaak werken ze met creditcards en pinpassen. Veel van deze systemen hebben nog het verouderde Windows XP en low-end hardware.

Kaspersky Embedded Systems Security is speciaal ontworpen om zulke systemen te beschermen tegen aanvallen die gericht zijn op de inhoud van de systemen en maken misbruik van de beperkingen van deze systemen.

Kaspersky Systems Management
 
Biedt een uitgebreide reeks IT-productiviteitstools die in dezelfde code zijn geschreven en worden beheerd vanaf één console. Het resultaat is een platform dat de eenvoud en automatisering biedt die u verlangt, en de beveiliging en controle die u nodig hebt.

Kaspersky Security for Office 365
 

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 is de beste keuze voor de beveiliging van uw cloudgeoriënteerde instelling tegen e-maildreigingen.

De standaard veiligheidscontroles van Microsoft bieden slechts een beperkte beveiliging. Met Kaspersky Security for Microsoft Office 365 bent u beschermd tegen bekende, onbekende en geavanceerde dreigingen. De oplossing maakt gebruik van advanced heuristics, sandboxing, machine learning en andere geavanceerde technieken om de verspreiding van phishing, ransomware, schadelijke bijlagen, spam en business email compromise (BEC) tegen te gaan.

Kaspersky Hybrid Cloud Security


Onze Hybrid Cloud Security-oplossing biedt uitstekende meerlaagse bescherming voor multi-cloudomgevingen. Wij bieden een uitgekiende combinatie van flexibele, continue bescherming en superieure efficiëntie, waar u cruciale bedrijfsinformatie ook verwerkt en opslaat, in een particuliere of openbare cloud of beide. Wij beschermen uw gegevens tegen de meest geavanceerde actuele en toekomstige dreigingen zonder dat dit invloed heeft op uw systeemprestaties.

Kasperky Automated Security Awareness Platform

Een eenvoudig te beheren online tool die de cybersecurityvaardigheden van uw medewerkers stap voor stap opbouwt.

Uitgebreide informatie vindt u op de Kaspersky website.

 


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het licentiejaar loopt van 1 juni tot en met 31 mei. De overeenkomst eindigt op 31-05-2022.

Hoe de software geleverd wordt

U kunt de software downloaden vanaf de Kaspersky downloadomgeving.

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s).

Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten