licenties bestellen
McAfee

De oplossingen van McAfee bieden zeer uitgebreid inzicht in bedreigingen en het hoogste niveau van antimalwarebeveiliging, inclusief uitgebreide systeem- en endpointbeveiliging, netwerksecurity, cloudsecurity, databasesecurity, detectie van en reactie op endpointbedreigingen en gegevensbeveiliging. 

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

Endpoint Threat Protection

 • McAfee Endpoint Threat Protection bevat: anti-malware, firewall, device control, web and email security 

Endpoint Protection - Advanced Suite

 • Real-time anti-malwarebescherming
 • Proactieve email- en webveiligheid
 • Continue controle op kwetsbaarheid
 • Desktop firewall.
 • Policy based management

MOVE

 • Antivirus speciaal voor gevirtualiseerde devices
 • Standaardiseert uw beveiliging in verschillende omgevingen
 • Optimaal beheer van uw te beveiligen omgeving.

Complete Endpoint Protection Enterprise

 • Meest complete bescherming voor server, werkstations en uw mailserver
 • Inclusief Application Control, Data Protection, Antivirus for Sharepoint 
 • Beschermt tegen zero-day threats en sophisticated attacks.

Complete Data Protection 

 • Drive encryptie
 • File & removable media bescherming 
 • ePO Deep Command

Complete Endpoint Protection Suite Business (CEB)

Voldoe aan GDPR richtlijnen en houd zero-day malware buiten de deur met de CEB suite van McAfee:

Met de introductie van de GDRP wetgeving is het belangrijk dat persoonsgegevens voldoende beveiligd worden tegen o.a. datalekken.

McAfee’s CEB Suite biedt u de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier encryptiefunctionaliteit toe te passen. Zo verzekert u zich ervan dat vertrouwelijke data alleen inzichtelijk blijft voor uw eigen medewerkers.

Daarnaast bevat dit pakket geavanceerde Endpoint Security modules om onbekende bedreigingen zoals zero-day malware (bijv. Ransomware) te kunnen detecteren en blokkeren. 

Hierbij treft u een omschrijving van de verschillende modules uit de CEB suite:

McAfee Endpoint Security (ENS)

McAfee Endpoint Security 10 (ENS) vormt de nieuwe generatie baseline beveiliging voor Endpoint en is de opvolger van VirusScan Enterprise (VSE). De onderdelen Threat Prevention, Web Control en Firewall sluiten naadloos op elkaar aan waardoor betere beveiliging wordt gerealiseerd. Door slimme scantechnieken toe te passen en kerncomponenten te delen met alle componenten is de systeembelasting sterk gereduceerd. ENS is toepasbaar op Windows, Linux en Mac systemen.

Real Protect:

De Real Protect scanner past real-time gedragsanalyse toe om zero-day malware te detecteren. Door middel van ‘machine learning’ is de detectiegraad van deze techniek 30% hoger dan bij traditionele signature detecties. Real Protect wordt zowel voor- als na het uitvoeren van een applicatie ingezet. Real Protect staat bovendien in verbinding met de McAfee Cloud waar geavanceerde technieken zoveel mogelijk informatie verzamelen en analyseren om zo te kunnen assisteren bij het detecteren van potentieel kwaadaardige gedrag.

Dynamic Application Containment  (DAC) voegt een extra laag van bescherming toe op Endpoints door het gedrag van applicaties met een onbekende reputatie te monitoren en indien gevaarlijk te blokkeren. De onbekende applicatie wordt gewoon uitgevoerd op het systeem, maar kan niet zomaar van alles op een systeem doen. Een applicatie die door DAC gecontroleerd wordt mag bijvoorbeeld niet zomaar onbeveiligde password hashes benaderen of code injecteren in het gereserveerde geheugen van een ander proces. Door dit soort gevaarlijke handelingen te beperken wordt een zogenaamd ‘patiënt zero’ systeem beschermd tegen de schadelijke gevolgen van een malware infectie (zoals bijvoorbeeld ongewenste encryptie). Vervolgens kan het bestand dat deze handelingen heeft geprobeerd uit te voeren verder worden geanalyseerd en indien het kwaadaardig blijkt, in de toekomst op voorhand worden geblokkeerd. Hierdoor zijn kostbare en tijdrovende herstelprocedures zoals het terugvallen op back-ups niet meer nodig.

McAfee Device Control

Met McAfee Device Control kan een organisatie afkaderen welke ‘removable media devices’ er binnen het netwerk gebruikt mogen worden. Hieronder vallen USB-drives, mobiele telefoons, mp3-spelers maar ook CD’s, DVD’s en bluetooth apparaten.

McAfee Drive Encryption

Het toepassen van McAfee Drive Encryption is een krachtige en effectieve manier om te voorkomen dat onbevoegden zich toegang kunnen verlenen tot de data op systeemschijven.

McAfee Drive Encryption past encryptie toe op de gehele drive en zal data enkel decrypteren nadat een gebruiker zich heeft geauthentiseerd.

Met behulp van de modules ‘Management for Native encryption’ is het bovendien mogelijk om ingebouwde encryptiesoftware zoals Bitlocker en Filevault te organiseren en te beheren.

File & Removable Media Protection

FRP maakt het mogelijk om bestanden te encrypteren, zodra ze naar vooraf gedefinieerde (USB)-drives, bestandsmappen of cloud diensten zoals Google Drive, DropBox etc. worden weggeschreven.

Ook is het mogelijk om bestandsoverdachten te blokkeren of te rapporteren. Zo krijgt u meer controle over gegevens die uit uw netwerk worden weggeschreven naar externe gegevensdragers of diensten.

 


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het licentiejaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus. De overeenkomst eindigt op 31-08-2021.

Licentievorm

Fixed-pricelicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

De software is te downloaden met uw grantnummer. Endpoint Saas: McAfee Endpoint Protection Essential for SMB is een webbased service.

 

Ondersteuning

Voor vragen aangaande de licenties zelf neemt u contact op met servicedesk@slbdiensten.nl

DearBytes levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies op Serviceniveau Plus niveau aan uw ICT-medewerker(s):

Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten