Certificering

Met de examenvouchers voor MOS, MTA, MCP en ACA laat u uw collega's en studenten eenvoudig examen doen en hun certificaat behalen.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

Wij helpen u graag bij het certificeren van studenten en medewerkers in het VO en MBO. Momenteel kunt u uw studenten en medewerkers via ons examens laten afleggen voor de certificaten Microsoft Office Specialist (MOS), Microsoft Technology Associate (MTA), Microsoft Certified Professional (MCP) en Adobe Certified Associate (ACA).

De MOS, MTA en ACA-examens worden geleverd door Certiport. In samenwerking met Microsoft en Adobe heeft Certiport de examens opgesteld. De MCP-examens worden afgenomen via Pearson Vue.

U kunt bij ons examenvouchers in bulk aanschaffen om uw studenten en medewerkers een examen af te laten nemen.

Microsoft Office Specialist

Met het Microsoft Office Specialist (MOS)-examen kunt u de Microsoft Office-kennis van studenten en docenten officieel maken. Per Microsoft Office-onderdeel kan examen worden gedaan. Bij succes ontvangt de kandidaat een MOS-certificaat en mag de kandidaat zich officieel Microsoft Office Specialist noemen. Een overzicht van de beschikbare examens vindt u onder 'Meer informatie'.

Microsoft Technology Associate

Het Microsoft Technology Associate (MTA)-examen maakt de basiskennis van technische Microsoft software officieel. Met een MTA-certificaat wordt een goede basis voor een ICT-carrière/-stage gelegd. Daarnaast bereidt dit certificaat de student voor op eventuele vervolgcertificatie zoals bijvoorbeeld Microsoft Certified Professional. Een overzicht van de beschikbare examens vindt u onder 'Meer informatie'.

Microsoft Certified Professional

Met een Microsoft Certified Professional (MCP)-certificaat toont de student aan dat er op een professioneel niveau gewerkt kan worden met een Microsoft-product. MCP-certificering is ontworpen om vaardigheden te valideren op de kenmerken en functionaliteiten van verschillende Microsoft-technologieën, waaronder:

- Microsoft Certified Solution Expert (MCSE)
- Microsoft Certified IT Professional (MCITP)
- Microsoft Certified Professional (MCDP)
- Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA)

Om examens op de instelling af te kunnen nemen is een Pearson Vue 'testcenter' nodig. Dit zijn computers waarop de examen-software van Pearson Vue is geïnstalleerd.

Adobe Certified Associate

Met de Adobe Certified Associate (ACA)-certificering toont de docent of student zijn bekwaamheid in Adobe-software voor digitale communicatie aan. Met een ACA Certificaat onderscheid de docent of student zich van andere professionals.

Meer informatie?

Tom Vogels, onze Productmanager Leren & Certificeren, beantwoordt graag al uw vragen over deze overeenkomst. U kunt hem bereiken via lcsupport@slbdiensten.nl of telefonisch, via 020 888 16 29.


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Looptijd van de licentie is 1 jaar na aanschaf. 

Licentievorm

Eenmalige aanschaf

Voor een eenmalige licentievergoeding verkrijgt u het eeuwigdurende gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

Voor de MOS, MTA en ACA examens kunt u de examensoftware Console 8 downloaden via de portal van Certiport

Voor de MCP examens kunt u de examensoftware van Pearson Vue downloaden.

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s):

Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten