Cisco Umbrella

Cisco Umbrella is een cloudgebaseerd securityplatform dat beveiliging afdwingt op DNS-niveau. Het beschermt ook mobiele gebruikers die niet in het netwerk aanwezig zijn. Het combineert meerdere beveiligingsfuncties in één oplossing, zodat je de bescherming eenvoudig kan uitbreiden naar apparaten en locaties waar dan ook. Schadelijke websites worden geblokkeerd voordat de verbinding daarmee tot stand komt. Een DNS-verzoek wordt eerst naar Umbrella gestuurd en geeft het IP-adres pas door als het domein veilig is. Is dat niet het geval, dan kan het apparaat geen verbinding maken met dat domein.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

Herkent u de volgende situatie; een gebruiker ontvangt op zijn privé email een phishing link en klikt hier per ongeluk op? Onderzoek laat zien dat cybercriminaliteit met name via DNS verspreid wordt, ook in het onderwijs. Met Cisco Umbrella dwing je op een eenvoudige en snelle manier beveiliging af op DNS-niveau. Zelfs voor mobiele gebruikers die niet in het netwerk aanwezig zijn. DNS security is hierbij de 1ste lijns verdediging waarbij malafide websites, malware, cryptoware en phishing geblocked kunnen worden. 

De meeste instellingen zijn in het bezit van een firewall, maar door de toegenomen dreiging van cybercrime is dat niet meer genoeg om de veiligheid te garanderen. Daarnaast neemt gebruik van mobiele apparaten zoals laptops en smartphones toe. We werken op verschillende locaties en met verschillende browser-based applicaties zoals Office 365 of Dropbox. Met een roaming client van Cisco Umbrella zijn medewerkers en leerlingen altijd en overal beveiligd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van een VPN-tunnel. Hierdoor is het apparaat ook veilig buiten het netwerk om tegen malware, ransomware en phishing.

De complexiteit van security-omgevingen neemt in hoog tempo toe doordat steeds meer producten aan de omgeving worden toegevoegd. Deze producten zijn vaak moeilijk te beheren en integratie met andere oplossingen is niet altijd mogelijk. Umbrella wordt geleverd vanuit de cloud, dat maakt dat de implementatie zeer eenvoudig is.

Vanaf het moment dat Umbrella geïmplementeerd is ontvangt u wekelijks een overzichtelijke rapportage. In deze rapportage vindt u informatie over eventuele aanvallen gericht tegen uw instelling en krijgt u inzicht in de gebruikte cloudapplicaties. Zo ziet u eenvoudig hoeveel malwarebesmettingen er zijn tegengehouden, of er potentieel schadelijke domeinen zijn geblokkeerd en hoe vaak er kliks op phishing mails zijn onderschept.

Het Cisco Umbrella Education-pakket wordt gelicentieerd op basis van het aantal medewerkers. Er zijn geen kosten voor leerlingen en ook ouders en externe bezoekers (Iedereen die van het WiFi van de school gebruik maakt) zijn in dit aanbod gratis beschermd!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende pilot van een maand.


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Licenties met één, drie of vijf jaar looptijd na moment van aanschaf zijn beschikbaar. Getoonde prijzen zijn op basis van drie jaar met jaarlijkse factuur.

Licentievorm

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

Ondersteuning

Umbrella wordt standaard geleverd met Basic (Email) support 

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten