Embarcadero

Embarcadero

Met Delphi en C++Builder kun je vanuit één broncode native applicaties en apps maken voor Windows, Mac, iOS én Android.

Met ER/Studio kun je in enkele minuten een datamodel bouwen voor het onderhouden van databases en datawarehouses met support voor Teradata, Nezetta, Hadoop en NoSQL.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

Delphi en C++

Bouw apps voor 4 platformen met één programmeertaal en één code. Leer met deze tools niet alleen probleemoplossend programmeren, maar ook in te spelen op de BYOD behoefte voor het maken van toepassingen voor meerdere (mobiele) platformen en de cloud.

Delphi (gebaseerd op Object Pascal) is een ontwikkeltaal die voor het onderwijs is ontwikkeld. De taal wordt in landen als Rusland, Zuid-Afrika etc. verplicht gesteld voor studenten. Met deze tool leer je probleem oplossend programmeren en kun je vanuit één broncode native apps maken voor meerdere platformen. Je hoeft dus maar één taal te beheersen, één keer code te schrijven en te onderhouden. Voor alle platformen kun je de app op hetzelfde moment uitleveren. De tool is bij uitstek geschikt voor studenten die leren programmeren van traditionele desktop applicaties of apps moeten ontwikkelen voor iOS en Android.

ER/Studio Enterprise & ER/Studio Architect

ER/Studio voor Database Management: de snelste, gemakkelijkste en beste manier voor database management voor het bouwen van bedrijfsbrede databases en data warehouses. Met ER/Studio kan men eenvoudig datamodellen en metadata delen, rapporteren en publiceren naar teams binnen een organisatie.

ER/Studio is beschikbaar voor de meest gebruikte databases als Oracle, Sybase, MySQL, SQL Server, InterBase en meer. Ook ondersteunt ER/Studio Teradata, Netezza, Hadoop en NoSQL. ER/Studio is verkrijgbaar op aanvraag.
 

 


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het licentiejaar loopt van 1 augustus tot en met 31 juli. De overeenkomst eindigt op 31-07-2020.

Licentievorm

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Normatieve licentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per student en/of medewerker verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

U kunt de software downloaden vanaf de Embarcadero downloadomgeving. De concurrent use licenties worden uitgeleverd met een Licentie Server en een ToolCloud Server.

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s).

Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten