Exclaimer

Regel eenvoudig het toevoegen van disclaimers, handtekeningen, banners, bewaken van huisstijl op al uw zakelijke email. Reduceer en regel centraal het automatisch beantwoorden van emails.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

Signature Manager Exchange Edition (voorheen Mail Disclaimer), geschikt voor Microsoft Exchange 2019, 2010, 2007.

De software voegt email handtekeningen toe aan alle email die door de Exchange Server wordt verzonden, dus vanaf Outlook, OWA, mobile telefoon, Tablet PC Mac etc. U hoeft niets op een lokale e-mail cliënt te installeren. De email handtekening bestaat onder andere uit een disclaimer, adres en bedrijfsgegevens, persoonlijke gegevens v.d. afzender, logo’s, sociaal media etc en worden automatisch uit de Active Directory overgenomen. Bij deze versie is de email handtekening niet zichtbaar voor het verzenden van de email, omdat het toevoegen van de email handtekening wordt gedaan tijdens het verzenden van de email handtekening door de Exchange Server. Wel kan door het aanzetten van de send-item-update de email inclusief handtekening achteraf worden weergegeven in de verzonden mailbox van de medewerker.

Wij adviseren om de Signature Manager Exchange Editie aan te kopen in combinatie met de de Signature Manager Outlook Editie, waardoor u de meest complete, centrale, email handtekening oplossing heeft.  

 

Signature Manager Outlook Edition, geschikt voor Microsoft Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 en 2003.

Vanuit de software wordt de email handtekeningen naar het profiel van de medewerker in Outlook gepushed, zodat de medewerker de email handtekening vooraf in zijn email ziet en waar nodig eventueel kan aanpassen en of een andere email handtekening kan selecteren. Dit is alleen van toepassing voor emails verzonden vanaf Microsoft Outlook & OWA, dus niet van emails verzonden vanaf mobile telefoon, Tablet PC Mac etc. De email handtekening bestaat onder andere uit een disclaimer, adres en bedrijfsgegevens, persoonlijke gegevens v.d. afzender, logo’s, sociaal media etc en worden automatisch uit de Active Directory overgenomen.

Wij adviseren om de Signature Manager Outlook Editie aan te kopen in combinatie met de de Signature Manager Exchange Editie, waardoor u de meest complete, centrale, email handtekening oplossing heeft.

 

Exclaimer Cloud email signature for Office 365, (ons advies)

Geen locale software te installeren want dit is een volledige cloud service. Vanuit de cloud service kan de email handtekeningen naar het profiel van de medewerker in Outlook worden gepushed, zodat de medewerker de email handtekening vooraf in zijn email ziet en waar nodig eventueel kan aanpassen en of een andere email handtekening kan selecteren. Stuurt de medewerker een email vanaf OWA, mobile telefoon, Tablet PC Mac etc. dan wordt de handtekening automatisch door de Cloud service aan de email toegevoegd.  De email handtekening bestaat onder andere uit een disclaimer, adres en bedrijfsgegevens, persoonlijke gegevens v.d. afzender, logo’s, sociaal media etc en worden automatisch uit de Active Directory van Office 365 of in geval van een hybride omgeving van uw lokale AD overgenomen.


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het licentiejaar loopt van 1 mei tot en met 30 april. De overeenkomst eindigt op 30-04-2022.

Licentievorm

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

U kunt de software downloaden vanaf de Exclaimer downloadomgeving.

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s).

Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten