GMetrix

SLBdiensten biedt een breed scala aan aanvullend cursusmateriaal aan waarmee leerlingen zich kunnen voorbereiden op het behalen van een internationaal erkend certificaat, waaronder een MTA, MOS en ACA certificaat. GMetrix Skills Management System biedt proefexamens aan waarmee getest kan worden of leerlingen klaar zijn voor hun MOS-, MTA- of ACA-examen. 

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

Bij de proefexamens van GMetrix worden alle doelstellingen van het officiële examen behandeld. Om de leerling een ‘real-world’-ervaring mee te geven is het proefexamen in een performance based simulatie. Zo bereid de leerling zich goed voor op het echte examen. Tijdens het proefexamen loopt de leerling stap voor stap door de vragen. De leerling kan op eigen tempo zijn eigen voortgang bijhouden. Ze kunnen ook het examen tussentijds opslaan en later weer hervatten. Zo kunnen ze eenvoudig terug gaan naar bijvoorbeeld overgeslagen vragen. Op het einde van het examen ontvangen ze hun score. De leerlingen zien in welke onderdelen ze goed scoren en aan welke onderdelen ze nog moeten werken. De leerlingen kunnen het score-rapport uitprinten.

Microsoft Office Specialist

Met het Microsoft Office Specialist (MOS)-examen kunt u de Microsoft Office-kennis van studenten en docenten officieel maken. Per Microsoft Office-onderdeel kan examen worden gedaan. Bij succes ontvangt de kandidaat een MOS-certificaat en mag de kandidaat zich officieel Microsoft Office Specialist noemen.

Microsoft Technology Associate

Het Microsoft Technology Associate (MTA)-examen maakt de basiskennis van technische Microsoft software officieel. Met een MTA-certificaat wordt een goede basis voor een ICT-carrière/-stage gelegd. Daarnaast bereidt dit certificaat de cursist voor op eventuele vervolgcertificatie zoals bijvoorbeeld Microsoft Certified Professional.

Adobe Certified Associate

Met de Adobe Certified Associate (ACA)-certificering kunt u bekwaamheid in Adobe-gereedschappen voor digitale communicatie aantonen. Word een Certified Associate en onderscheid uzelf van andere professionals, verhoog uw zelfvertrouwen en breid uw carrièrekansen uit.

Meer informatie?
Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het licentiejaar loopt van 1 augustus tot en met 31 juli. De overeenkomst eindigt op 31-08-2018.

Licentievorm

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

SLBdiensten maakt een account aan op de portal van Gmetrix. Vervolgens kunt u de software downloaden via de website van Gmetrix.

Ondersteuning

SLBdiensten levert gratis 1e lijn ondersteuning. Deze ondersteuning bestaat uit het verstrekken van e-mailadvies op het gebied van installatie, implementatie en configuratie van de software. Email: servicedesk@slbdiensten.nl

Technical support kunt u raadplegen via de website van Gmetrix

Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten