NetSupport

Met de remote managementsoftware van NetSupport (geleverd door LCS Systemen) kunt u computers in een netwerk monitoren, besturen en beheren.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

NetSupport Manager

NetSupport Manager biedt de allernieuwste mogelijkheden voor computersupport op afstand en desktopmanagement. In één enkele handeling kunt u vanaf een desktop, laptop, tablet of smartphone ondersteuning leveren. U kunt samenwerken met de cliënt en/of de sessie opnemen en/of opnieuw afspelen. NetSupport Manager ondersteunt ook PC’s met meerdere beeldschermen. Tevens wordt NetSupport School – de instructie- en opleidingssuite - gratis meegeleverd.

NetSupport Manager biedt uitgebreide multi-platform ondersteuning voor Windows, Mac, iOS, Android, Mac, Linux en Google Chrome OS.

Indien nodig voor het snel op afstand oplossen van een probleem, kan er real-time een hardware- en software inventarisatie worden opgevraagd, services worden bewaakt en de systeemconfiguratie worden bekeken. NetSupport Manager is geschikt voor gebruik via LAN, WAN of het internet, veilig en zonder de noodzaak om een firewall te configureren.

NetSupport School

NetSupport School is een krachtige trainingstool, gebaseerd op NetSupport Manager. Met NetSupport School kan een docent vanaf zijn eigen PC de beeldschermen van alle studenten één voor één of gelijktijdig bekijken dan wel blokkeren. De docent kan zijn eigen beeldscherm aan één of meerdere cursisten tonen en hij kan het scherm van één cursist aan de overige in de groep laten zien, zonder hulp van dure projectoren.

Tevens biedt NetSupport School de mogelijkheid om met cursisten te converseren middels multimedia PC, (huis)werk automatisch te versturen en te verzamelen en een student te verplichten om met zijn eigen naam in te loggen. Daarnaast is het mogelijk om examens samen te stellen en af te nemen met videofragmenten, foto's en teksten. Ook kan NetSupport School bepaalde websites en applicaties blokkeren.

In aanvulling op de desktopdocenten-toepassing voor Windows, is de nieuwe docenten app voor Windows 10 ontworpen voor installatie op Windows tablets en apparaten met aanraakschermen. Eenvoud en gebruiksgemak is de kern van de docenten app en veel van de belangrijkste klaslokaalfuncties zijn beschikbaar in het nieuwe gestroomlijnde interface.

NetSupport School biedt uitgebreide multi-platformondersteuning voor Windows, Mac, iOS, Android, Mac, Linux en Google Chrome OS.
 

NetSupport DNA Educatief inclusief NetSupport School

NetSupport DNA (Dynamische Netwerk Administration) is een volledig modulaire oplossing en voorziet on-the-fly in het bijhouden van uw IT-assets, door o.a hard- en software-inventarisatie, licentiemanagement en softwaredistributie. NetSupport DNA Educatief wordt geleverd met de krachtige educatie tool NetSupport School.

Geoptimaliseerd voor het eenvoudig beheer van een school of campus-brede IT-infrastructuur, Netsupport DNA biedt een complete gereedschapskist van functies voor een doeltreffend beheer van de school om de technologie voor het personeel en studenten te ondersteunen.

Een pakket van eenvoudig te gebruiken tools voor het beheren en ondersteunen van IT-middelen via een bedrijfsnetwerk. NetSupport DNA beschikt over een schat aan componenten, waaronder: automatische detectie van apparaten, hardware- en software-inventarisatie, change management en gebruikers- en software licentie management. Met de E-safety en Safeguarding optie kunnen scholen, middels ondersteuning van zin en trefwoord controle, de activiteiten van een online student monitoren. De systeembeheerder krijgt een melding indien verdachte activiteiten op het netwerk plaatsvinden die een student in problemen zou kunnen brengen.

Met NetSupport DNA bespaart de school tijd, reduceert de school de kosten van beheer en creëert de school een veiligere omgeving.

NetSupport DNA kan worden uitgebreid met NetSupport Service Desk en/of NetSupport Manager om nog meer functionaliteit aan DNA toe te voegen.

Gratis online demonstratie

LCS biedt u de mogelijkheid om een gratis online demonstratie over NetSupport Manager, NetSupport School en/of NetSupport DNA te volgen. Zo maakt u kennis met de software en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen.

De demonstratie wordt gegeven in het Engels. Voor meer informatie neem contact op met info@lcs.nl.

 

NetSupport Protect

NetSupport Protect, staat voor ICT-beheerders en -docenten op de eerste plaats als het gaat om het beschermen van Windows-besturingssystemen en computers tegen ongewenste of kwaadaardige veranderingen.

Protect zorgt voor een veilige, betrouwbare en productieve computeromgeving in de klas. Dankzij de uitgebreide beveiligingsfuncties en intuïtieve indeling van het menu van NetSupport Protect, kunnen IT-beheerders ervoor zorgen dat studenten hun leerervaring met computers optimaal kunnen benutten.

Protect voorkomt, dat gebruikers belangrijke bestanden en toepassingen kunnen verwijderen, het aanbrengen van niet-toegestane wijzingen aan het bureaublad, het opslaan van ongewenste programma’s en het aantasten van het besturingssysteem.

Voor het geval dat er wijzigingen ontstaan, dan biedt NetSupport Protect ook een ingebouwde harddisk-bescherming en herstelmogelijkheid, zodat het systeem snel en transparant van de opgetreden fouten hersteld kan worden.

Met NetSupport Protect kunt u voorkomen, dat ongewenste wijzigingen, opzettelijk dan wel per ongeluk, een probleem kunnen worden of de beschikbaarheid van uw computerlokaal zullen verminderen.

Belangrijke kenmerken zijn:

  •          Ondersteuning voor Windows 8 / 8.1
  •          Beperk uitvoeren van gedefinieerde Windows 3 Apps
  •          Voorkom kopiëren, verwijderen en het wijzigen van namen van bestanden en mappen
  •          Beheer toegang USB en CD/DVD drives
  •          Intuïtieve menu-opties
  •          Geïntegreerde harddisk-bescherming en “roll back”-technologie
  •          Biedt een veilige testomgeving
  •          Eenvoudige installatie en centraal beheer

 

 


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Alle licenties geven een eeuwigdurend gebruiksrecht inclusief 1 jaar maintenance (upgrades en support) na aanschaf. De maintenance licenties zijn jaarlijks te verlengen.

Licentievorm

Eenmalige aanschaf

Voor een eenmalige licentievergoeding verkrijgt u het eeuwigdurende gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

LCS levert gegevens hoe en waar de software kan worden gedownload.

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan twee, door de instelling opgegeven ICT-medewerkers.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten