TeamViewer

Met TeamViewer ondersteunt, helpt en reageert u op mensen en werkt u met hen samen. U kunt informatie uitwisselen of op het scherm van uw collega meekijken. Deze tool maakt het mogelijk om te werken alsof u allemaal in dezelfde ruimte zit, zonder reistijd en -kosten.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

Bespaar tijd en geld

Met TeamViewer ondersteunt, helpt en reageert u op collega’s en werkt u met hen samen. Deze tool maakt het mogelijk om te werken alsof u in dezelfde ruimte zit, maar dan zonder reistijd- en kosten.

Werk op afstand

U lost op afstand problemen bij collega’s binnen enkele seconden op. U kunt op het scherm meekijken of het zelfs overnemen. TeamViewer werkt op een groot aantal besturingssystemen en is dankzij het moderne gebruikersinterface gemakkelijk en snel te bedienen.

Hoge beveiliging

TeamViewer maakt gebruik van RSA 2048-uitwisseling van publieke/privésleutels, AES (256 bit) end-to-end sessiecodering, willekeurige wachtwoorden voor eenmalige toegang, optionele tweeledige authentificatiemethode en toegangsbeheer via zwarte en witte lijsten.

 

 


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Looptijd van de licentie is 1 jaar na levering.

Licentievorm

Eenmalige aanschaf

Voor een eenmalige licentievergoeding verkrijgt u het eeuwigdurende gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

De software wordt als download aangeboden, het serienummer ontvangt u per mail van SLBdiensten.

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s).

Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten