licenties bestellen
iBabs

iBabs brengt uw stapels documenten terug tot de dikte van uw tablet of laptop. Met deze app voor milieuvriendelijk papierloos vergaderen heeft u al uw up-to-date documenten, aantekeningen, agenda's, acties en besluitenlijst bewerkbaar bij de hand.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

iBabs brengt uw stapels documenten terug tot de dikte van uw tablet of laptop. Met deze app voor milieuvriendelijk papierloos vergaderen heeft u al uw up-to-date documenten, aantekeningen en agenda's bewerkbaar bij de hand.

Automatische agenda

iBabs biedt een overzichtelijke en geautomatiseerde agenda die naadloos aansluit bij het agendaprogramma van uw huidige mailsysteem. Vergaderingen die altijd op dezelfde locatie en hetzelfde tijdstip plaatsvinden, hoeven slechts eenmaal ingevoerd te worden; deze gegevens kunt u simpelweg hergebruiken. De benodig­de documenten zijn op elk moment aan de gewenste agendapunten te koppelen en worden autom­atisch in PDF omgezet. iBabs kan bovendien aan elk DMS gekoppeld worden zoals SharePoint en Microsoft Teams.

Platformafhankelijk en gebruiksvriendelijk

iBabs is platformonafhankelijk en is zo gebruiksvriendelijk dat uw collega's zonder hulp van IT aan de slag kunnen. Bovendien draait het systeem bij het beveiligde datacenter van iBabs.

Training Vliegende start van iBabs

Tijdens deze vliegende start wordt de implementatie van iBabs verzorgd en wordt iBabs gebruiksklaar voor u gemaakt. De trainer geeft een 2,5 uur durende workshop op locatie aan secretaresses die alle informatie krijgen uitgelegd en direct daarna aan de slag kunnen.

Daarnaast zal ook een training worden gegeven aan de gebruikers waarin ook zij een workshop krijgen over het gebruik van iBabs. Deze training duurt maximaal één uur.

De ervaring leert dat deelnemers na deze workshops voldoende kennis hebben om zelfstandig te kunnen werken.

Bovendien hebben zij altijd de mogelijkheid om te bellen naar de servicedesk van iBabs. Deze is op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur en is kosteloos.

Mochten na de start van de eerste deelnemers nog gebruikers worden toegevoegd dan verzorgen wij graag een extra workshop op locatie voor het secretariaat en een workshop papierloos vergaderen voor de nieuwe deelnemers. 

U kunt de iBabs app vrijblijvend downloaden via de appstore (iOs, Windows, Android) en inloggen als demogebruiker. 


 


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het licentiejaar loopt van 1 juni tot en met 31 mei. De overeenkomst eindigt op 31-05-2023.

Licentievorm

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

Dit is een online toepassing. De applicatie iBabs Pro kan gratis worden gedownload. iBabs zorgt voor rechtstreekse toegang tot de service.

U kunt de iBabs app vrijblijvend downloaden via de appstore (iOs, Windows, Android) en inloggen als demogebruiker.

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s).

Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten