Microsoft Azure

Microsoft Azure is een set cloudservices die constant blijft groeien en uw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Azure geeft u de vrijheid om met uw favoriete hulpprogramma's en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

Microsoft Azure is een open en flexibel cloudplatform dat u in staat stelt om toepassingen snel te bouwen, te implementeren en te beheren via een mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters. U kunt toepassingen bouwen met behulp van welke taal, welk hulpmiddel of welke structuur dan ook. U kunt uw openbare cloudtoepassingen bovendien integreren met uw bestaande IT-omgeving. Met Azure bouwt u onder meer:

  • Websites
  • Virtuele machines
  • Mobiele services
  • Cloudservices.

Microsoft Azure biedt oplossingen op o.a. de volgende gebieden:

Virtuele machines

Met virtuele machines beschikt u over een schaalbare rekeninfrastructuur op aanvraag wanneer u snel bronnen moet inrichten om te voldoen aan de groeiende behoeften van uw instelling. Met virtuele machines kunt u kiezen voor de besturingssystemen Windows Server en Linux in meerdere configuraties boven op de betrouwbare basis van Azure.

Infrastructuurservices

Microsoft Azure biedt een infrastructuur op aanvraag die wordt geschaald en aangepast aan de wisselende behoeften van uw instelling. Of u nu nieuwe toepassingen maakt of bestaande toepassingen uitvoert, Azure biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding en end-to-end ondersteuning.

Ontwikkelen en testen

Met Azure kunt u toepassingen sneller ontwikkelen en testen, tegen lagere kosten en hebt u de flexibiliteit om deze in de cloud of lokaal te implementeren.

Big Data

Onthul nieuwe inzichten en neem betere beslissingen met Azure HDInsight, een Big Data-oplossing mogelijk gemaakt door Apache Hadoop. Hiermee brengt u deze inzichten vanuit allerlei typen gegevens via Microsoft Excel aan het licht voor uw gebruikers.

Gegevensbeheer

Microsoft Azure is de juiste oplossing voor uw gegevensbehoeften, van SQL Database tot blobs en tabellen. U maakt gebruik van bestaande vaardigheden en profiteert van de schaalbaarheid, flexibiliteit en rentabiliteit van de gegevensservices van Azure.

Azure Dev Tools for Teaching 

Onderwijsinstellingen die de gebruik maken van de “SURF overeenkomst” (samenwerking tussen SURF, APS en SLBdiensten) voor Microsoft software hebben ook recht op Azure Dev Tools for Teaching. Azure Dev Tools for Teaching is vrij eenvoudig aan te vragen, zie de instructie onder 'Documenten'. Je hebt er wel het overeenkomst (enrollment) nummer voor nodig om de kosten op € 0 te zetten. Het enrollment nummer is op te vragen via de SLBdiensten Servicedesk.


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het licentiejaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. De overeenkomst eindigt op 31-12-2021.

Licentievorm

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

SLBdiensten voegt een subscriptie toe aan uw bestaande tenant, of voegt een subscriptie toe aan een nieuw te creëren tenant.

 

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling gratis web ondersteuning via uw Azure-account en via de Microsoft support webportal over onderwerpen als de Azure Enterprise Portal, Accounts, Subscriptions.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten