Prowise

Prowise is al jarenlang een gewaardeerd partner in het onderwijs voor het leveren van gebruiksvriendelijke touchscreens, tablets, PC’s en software. De devices worden door Prowise zelf ontwikkeld vanuit de specifieke eisen van het onderwijs. De producten van Prowise zijn nu ook via SLBdiensten te bestellen. 

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

Staat u voor een hardware-investering in uw onderwijsinstelling, en bent u op zoek naar een innovatief, kwalitatief hoogwaardig en voordelig alternatief voor uw vaste PC’s, tablets en laptops? Denk dan aan de devices van Prowise. Prowise is al jarenlang een gewaardeerd partner in het onderwijs voor het leveren van gebruiksvriendelijke touchscreens, tablets, PC’s en software. De devices worden door Prowise zelf ontwikkeld vanuit de specifieke eisen van het onderwijs. 

All-in-One Touch PC

De All-in-One Touch PC is het ideale device als u op zoek bent naar vervanging voor uw vaste PC’s, maar toch een andere, meer vooruitstrevende, weg in wilt slaan met ICT op uw instelling. In de All-in-One Touch PC zijn de monitor en desktop samengevoegd tot één systeem. Daarom is het device te gebruiken in het computerlokaal als een compacte Windows-desktop, maar kan hij ook draadloos en liggend in het klaslokaal gebruikt worden als een grote tablet. Vanwege de 10-punts-touchfunctionaliteit sluit het apparaat uitstekend aan bij nieuwe werkvormen in het onderwijs.

Bekijk de infosheet voor alle specificaties.

Windows Pro 3-in-1 tablet

De Prowise Windows Pro 3-in-1 tablet is een zeer betaalbaar Windows-device, dat een accuduur van 8 uur heeft en te gebruiken is als tablet én laptop. De keuze voor een Windows-device heeft een aantal voordelen. Zo kan er gebruik gemaakt worden van een breed aanbod van (educatieve) apps uit de Windows Store, kunnen leerlingen inloggen op het apparaat met hun Office 365-account en sluit het apparaat goed aan bij reeds aangeschafte software en alle nieuwe educatieve toepassingen.

Bekijk de infosheet voor alle specificaties.

 

 

 


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Licentiejaar is niet van toepassing.

Hoe de software geleverd wordt

Niet van toepassing. Hardware wordt in overleg geleverd.

Ondersteuning

Afhankelijk van soort project.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten