ROVABU Software

De producten van ROVABU zijn erop gericht om ICT-beheerders van onderwijsinstellingen veel werk uit handen te nemen bij het grootschalig installeren van applicaties op een Windows computer.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

rovabu logo

Categorie

Systeembeheer

Productinformatie

De producten van ROVABU zijn erop gericht om ICT-beheerders van onderwijsinstellingen veel werk uit handen te nemen bij het grootschalig installeren van Windows desktop applicaties op een Windows computer. De Setup Commander producten automatiseren het proces van het configureren van applicaties voor de installatie. Het toepassen van deze software betekent tijdsbesparing, een uniforme manier van installeren en kostenbesparing.

Setup Commander for ZENworks Professional Edition

Setup Commander for ZENworks Professional Edition (voorheen Bundle Commander) biedt een nieuwe manier om snel en intuïtief Windows bundles aan te maken in Micro Focus ZENworks Configuration Management.

Setup Commander Professional Edition

Setup Commander Professional Edition biedt een nieuwe manier om snel en intuïtief Windows-applicaties te prepareren en distribueren met Microsoft Configuration Manager, Microsoft Deployment Toolkit of ieder ander softwaredistributiesysteem.

Setup Commander Service Edition

Met Setup Commander Service Edition kunt u volautomatisch Applicaties aanmaken in VMware AirWatch, Microsoft Configuration Manager, MDT of  WSUS voor het installeren en bijwerken van Windows desktop applicaties welke in de Setup Store te vinden zijn.

Het uitzoeken van de juiste installatie- en configuratieparameters om Windows-applicaties automatisch te distribueren is tijdrovend en ingewikkeld werk. De Setup Commander producten maken dit werk significant eenvoudiger en efficiënter. Door gebruik te maken van een eigen 'App Store', kunnen snel en eenvoudig de laatste versies van meest gangbare Windows applicaties van leveranciers als Adobe, Apple, Citrix, Google, Microsoft, Mozilla, Oracle, VMware en vele anderen worden gedownload, en gebruikt worden voor het klaarzetten voor distributie. Een ingebouwde 'Repackaging Wizard' helpt bij eventueel 'Repackaging' werk, op basis van MSI als ook applicatie virtualisatie.


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het licentiejaar loopt van 1 februari tot en met 31 januari. De overeenkomst eindigt op 31-01-2019.

Licentievorm

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

De licentie wordt door ROVABU direct geleverd aan de instelling, met daarbij een downloadlink.

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s).

Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten