Sanako (tes educatief)

Sanako is leverancier van talen- en multimediapractica, leslokaal management systemen, virtueel leren, professionele les- en examenontwikkeloplossingen.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

Sanako Study 500

Zeer krachtige remote beheerapplicatie met unieke mogelijkheden. Als docent of systeembeheerder kunt u vanaf uw werkplek studentencomputers bekijken en overnemen, u kunt bestanden snel kopieren naar een aantal computers, u kunt berichten verzenden en beslissen welke programma's opgestart mogen worden en welke niet. Als docent kunt u met een muisklik een bestand of programma vanaf uw computer activeren op alle studentencomputers.

Sanako Study 700

Biedt een betaalbare talenpracticumoplossing met volledige PC-controle en opnamemogelijkheden. Studenten beschikken over de essentiële functies om een taal goed te leren zoals luister- en spreekvaardigheid. U beschikt over de benodigde functionaliteit om de activiteiten van de studenten te ondersteunen en monitoren.

Sanako Study 1200

Geavanceerde software voor talenonderwijs, waarmee u het klaslokaal verandert in een talen- en multimediapracticum. U kunt uw lessen per student aanpassen aan vaardigheden en kennis. Study 1200 is een docentgestuurde onderwijsomgeving, waarin de docent naast de 'gewone' talenpracticum functies als pairing, intercom, monitor etc. en de verschillende lesactiviteiten als Leesvaardigheid, Spreekvaardigheid, Modelimitatie e.d., ook over de functionaliteit van Sanako 500 beschikt.

 

 


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het licentiejaar loopt van 1 februari tot en met 31 januari. De overeenkomst eindigt op 31-01-2019.

Licentievorm

Eenmalige aanschaf

Voor een eenmalige licentievergoeding verkrijgt u het eeuwigdurende gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Fixed-pricelicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

De software wordt door tes educatief direct geleverd aan de instelling.

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s).

Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten