Studyflow

Studyflow is een volledig digitale en adaptieve methode voor rekenen waarmee uw leerlingen zich kunnen voorbereiden op de rekentoets tijdens het eindexamen, en sluit naadloos aan op het Referentiekader rekenen.  

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

studyflow logo

Categorie

E-learning

Productinformatie

Studyflow - Rekenen is een volledig digitale en adaptieve methode voor rekenen en sluit naadloos aan op het Referentiekader rekenen. Leerlingen kunnen op hun eigen tempo en niveau hun rekenvaardigheden ontwikkelen en onderhouden. StudyFlow probeert leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen op hun weg naar het gewenste examenniveau. Docenten zien op hun eigen dashboard in één oogopslag in hoeverre het gewenste referentieniveau wordt beheerst en voor welke onderwerpen een leerling extra hulp nodig heeft.

Slagen voor de rekentoets met Studyflow
Citaat: “In het schooljaar 2013-2014 krijgen leerlingen in het voortgezet onderwijs voor het eerst te maken met een rekentoets als onderdeel van het eindexamen. Deze toets wordt geijkt aan het Referentiekader rekenen, zoals vastgesteld in de wet referentieniveaus. De rekentoets is bestemd voor alle leerlingen, dus ook voor de leerlingen die geen wiskunde in hun pakket hebben. Uitgangspunt voor de rekentoets voor VMBO is referentieniveau 2F, voor HAVO/VWO is dat 3F.” (bron: www.cito.nl)

N.B. Het cijfer van de rekentoets maakt tot 2015-2016 nog geen onderdeel uit van de slaag-/zakregeling. Wel komt het cijfer verplicht op de cijferlijst die bij het diploma hoort.

Hoe werkt StudyFlow?
StudyFlow - Rekenen bevat een doorlopende leerlijn vanaf 0 tot en met 3F. Het behandelt de vier rekendomeinen: Getallen, Verhoudingen, Meetkunde en Verbanden. De abstracte rekensommen worden automatisch gegenereerd, dus leerlingen krijgen (bijna) nooit dezelfde vraag en kunnen oneindig dooroefenen. Verder zijn er voor alle relevante onderdelen verhaaltjessommen aanwezig.

StudyFlow is web-based, zodat je kunt oefenen waar en wanneer je wilt, zolang er internet aanwezig is. StudyFlow kan worden geopend in alle browsers:

  • Google Chrome
  • Safari 
  • Mozilla Firefox (versie 6 of hoger)
  • Internet Explorer (versie 9 of hoger)

StudyFlow werkt op de pc, laptop (Windows en Mac) en tablets (iOS en Android).

Vraag een gratis proefversie aan via servicedesk@slbdiensten.nl

 

 


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het licentiejaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus. De overeenkomst eindigt op 31-08-2020.

Licentievorm

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

Dit is een online toepassing. StudyFlow zorgt voor rechtstreekse toegang tot de service.Een ECK koppeling behoort tot de mogelijkheden.

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling gratis 1e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s) en alle individuele gebruikers.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten