Van Dale

Van Dale

De woordenboeken van Van Dale behoeven weinig toelichting. Van Dale Online biedt altijd en overal toegang tot woordenboeken in de volgende talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Portugees. 

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

Van Dale Online biedt altijd en overal toegang tot woordenboeken in de volgende talen:

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Spaans
  • Italiaans
  • Portugees.

Met de Van Dale Online Basis heeft u toegang tot uitgebreide woordenboeken met verklaringen, vertalingen en extra informatie. Online Basis Nederlands heeft circa 60.000 trefwoorden en de Online Basis vreemde talen bezit circa 300.000 vertalingen. De zoekinterface is helder en eenvoudig te bedienen. Met de meest gebruikte zoekmogelijkheden en natuurlijk in de officiële spelling 2005 van de Nederlandse Taalunie.

Van Dale Online is beschikbaar in 2 varianten: ‘professioneel’ en ‘op school’. Daarmee is er een woordenschat voor ieder taalniveau en hebben leerlingen in de klas of tijdens het huiswerk maken altijd toegang tot de verklaringen en vertaling van woorden en uitdrukkingen, de juiste spelling, voorbeeldzinnen en meer

  • ‘Van Dale Online professioneel’ bevat de grootst beschikbare woordenboeken Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Portugees van de vertrouwde woordenboekenmaker.
  • ‘Van Dale Online op school’ bevat de pocketwoordenboeken Nederlands (ook beschikbaar voor NT2 en vmbo), Engels, Frans en Duits. Met handige extra’s als luisteren naar de uitspraak en lidwoorden vóór de zelfstandige naamwoorden. 

Met een jaarabonnement op Van Dale Online vindt er geen installatie plaats. Toegang vindt plaats op basis van IP-adres. Inclusief alle updates en upgrades: u bent altijd verzekerd van de nieuwste woordenboeken van Van Dale.

 

 


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het licentiejaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. De overeenkomst eindigt op 31-12-2019.

Licentievorm

Normatieve licentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per student en/of medewerker verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s).

Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten