RES Software

RES Software ondersteunt uw IT-afdeling bij het managen van steeds complexere en hybride technologie-landschappen met software die eenvoudiger is en goedkoper in het beheer.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

RES Software (gedistribueerd door SLTN) ondersteunt uw IT-afdeling bij het managen van steeds complexere en hybride technologie-landschappen met software die eenvoudiger is en goedkoper in het beheer.

De overeenkomst bevat de volgende producten:

RES ONE Workspace

Met RES ONE Workspace hebben werknemers altijd toegang tot de digitale middelen die ze nodig hebben om hun werk te doen, terwijl voldaan wordt aan de beveiligingsregels die de instelling heeft opgesteld. Zo heeft niemand toegang tot de middelen waartoe ze geen toegang zouden moeten hebben, terwijl maximale vrijheid van werken gewaarborgd wordt.

RES ONE Automation

RES ONE Automation stelt IT-personeel in staat om snel en makkelijk allerlei routinetaken te automatiseren – ook taken waar meerdere beheerapplicaties bij betrokken zijn. Met RES ONE Automation kan uw IT-personeel eenvoudig geautomatiseerde processen aanmaken, waarmee minder bevoegd personeel met slechts enkele simpele handelingen routinetaken kan uitvoeren.

Deze geautomatiseerde processen worden allemaal bijgehouden in een compleet, eenvoudig doorzoekbaar archief, waar ze direct gevonden kunnen worden door iedereen die ze nodig heeft. En omdat alle processen op een transparante manier zijn opgebouwd en gedocumenteerd, kunnen ze snel worden aangepast of op een andere manier worden ingezet, wanneer uw behoeften veranderen.

RES ONE Service Store 

RES ONE Service Store biedt een intuïtieve en gepersonaliseerde selfservice IT-ervaring aan die gebaseerd is op de beleidsregels van de instelling. De RES ONE Service Store biedt werknemers één complete interface die zowel toegankelijk is vanaf de desktop als mobiele apparatuur. Via deze selfservice-interface kunnen werknemers alle IT-diensten aanvragen die ze nodig hebben, van toegang tot een applicatie tot het resetten van een wachtwoord.

RES ONE Suite

De RES One Suite is een bundel van bovengenoemde drie producten.

 

Meer informatie?

Stephanie en Lina, onze Servicedeskmedewerkers, beantwoorden graag al uw vragen over de RES Software-overeenkomst.

Ze zijn bereikbaar via servicedesk@slbdiensten.nl of telefonisch, via 020 - 420 13 96.


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

De licentie is eeuwigdurend en het eerste jaar is standaard support (Solution Assurance) verplicht. De looptijd van deze support is 1 jaar vanaf aanschaf. 

Licentievorm

Eenmalige aanschaf

Voor een eenmalige licentievergoeding verkrijgt u het eeuwigdurende gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

Na bestelling wordt de software door RES Software direct aan de instelling geleverd via een e-mail met daarin een beschikbaar gestelde URL waarmee de software wordt gedownload.

Ondersteuning

Het eerste jaar support (Solution Assurance) is verplicht. Er kan ook direct voor meerdere jaren Solution Assurance worden aangeschaft. Ook is er de optie om te upgraden naar Premium Solution Assurance met 24/7 support.

Support krijgen kan via telefoon of e-mail. Tevens heeft RES Software een speciale site voor klanten (grote delen via login).

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten