licenties bestellen
Veeam

Veeam

Veeam® is koploper op het gebied van back-upoplossingen die voor Cloud Data Management™ zorgen. Veeam biedt één platform voor modernisering van back-ups, snellere invoering van de hybride cloud en beveiliging van uw gegevens. Onze oplossingen zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken, voldoende flexibel voor elke omgeving en altijd betrouwbaar.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

Veeam Backup & Replication

Veeam Backup & Replication biedt krachtig, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd herstel van gevirtualiseerde applicaties en gegevens. Deze software combineert back-up en replicatie in één oplossing, verhoogt de waarde van back-ups en biedt nieuwe oplossingen voor gegevensbeveiliging voor VMware vSphere en Microsoft Hyper-V.

Veeam Availability Suite

De Veeam Availability Suite combineert de bekroonde databeveiligings- en virtualisatiebeheerfuncties van Veeam Backup & Replication en Veeam ONE voor VMware vSphere en Microsoft Hyper-V. Veeam biedt verschillende edities van de Veeam Availability Suite aan op basis van de gewenste functionaliteiten van Veeam Backup & Replication.

Veeam ONE

Veeam ONE biedt monitoring, capaciteitsplanning, documentatie over het bijhouden van wijzigingen, rapportage en chargeback, en nog veel meer om de urgente problemen aan te pakken waar VMware-beheerders en IT-managers mee te maken hebben.

Veeam Monitoring (MS System Center / HP Operations Manager)

Veeam maakt VMware-monitoring mogelijk voor Microsoft System Center en HP Operations Manager, waardoor u uw investeringen in uw bestaande monitoringframeworks optimaal kunnen benutten en uw omgeving vanuit één console kunt beheren.

 

 

Meer informatie?

Stephanie en Lina, onze Servicedeskmedewerkers, beantwoorden graag al uw vragen over Veeam.

Ze zijn bereikbaar via servicedesk@slbdiensten.nl of telefonisch, via 020 - 420 13 96.


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Uw licenties en/of subscriptions hebben een eigen afloopdatum, afhankelijk van het moment van aanschaf en voor hoeveel jaar u support of subscriptions heeft afgenomen.

Licentievorm

Eenmalige aanschaf

Voor een eenmalige licentievergoeding verkrijgt u het eeuwigdurende gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

De software wordt door Veeam direct geleverd aan de instelling.

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling ondersteuning. Deze ondersteuning is inbegrepen in susbcripties en inbegrepen wanneer u actief Basic of Production support heeft.

Support bestaat uit:

  • Knowledge base
  • Technisch support
  • Nieuwe updates en upgrades

Meer informatie op: https://www.veeam.com/nl/support.html

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten