licenties bestellen
VMware

VMware

 Virtualiseer uw fysieke servers en/of desktops en beheer deze optimiaal.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

logo - vmware

Categorie

Virtualisatie

Productinformatie

Horizon Suite

De VMware Horizon Suite is een combinatie van VMware’s desktopvirtualisatie-oplossing met de technologieën die VMware heeft ontwikkeld ter ondersteuning van mobiele werknemers. Het is een geïntegreerd platform dat de technologische silo’s van data, applicaties en desktop transformeert in een gecentraliseerde, beheerde IT-dienst die eenvoudig aan eindgebruikers kan worden toegewezen en geleverd.

De suite bestaat uit:

 • VMware Horizon View - Beheer desktop en applicaties op een simpele, veilige manier. Meer mogelijkheden voor uw collega's, minder geld kwijt aan pc's. 
 • VMware Horizon Mirage - Deze technologie deelt de pc op in lagen die beheerd kunnen worden door zowel de gebruiker als door IT. Op deze manier kunt u centraal lagen uitrollen terwijl persoonlijke bestanden en instellingen van uw collega's lokaal beheerd worden.
 • VMware Horizon Workspace - Combineer applicaties en data in een enkele workspace: eenvoudiger beheer voor u en mobiliteit voor uw collega, die overal bij data en applicaties kan.

Datacenter-producten

 • VMware vSphere
 • VMware vCloud Suite
 • VMware vCenter Operations Manager Suite
 • VMware vCenter Lab Manager
 • VMware vCenter Site Recovery Manager

vCenter maakt het mogelijk de virtuele infrastructuur te beheren. Met vCenter kunnen meerdere ESX servers niet enkel beheerd worden, maar kunnen ze ook samenwerken. Een bekend voorbeeld daarvan is vMotion: dit is een techniek om een virtuele machine van de ene fysieke server naar een andere fysieke server te verplaatsen, zonder dat deze virtuele machine uitgeschakeld hoeft te worden.


Desktop-producten

 • VMware View
 • VMware Workstation
 • VMware Fusion (voor Mac)
 • VMware ThinApp
 • VMware ACE

Workstation en vSphere maken het mogelijk virtuele machines aan te maken en te draaien. Workstation is bedoeld als "productivitytool", terwijl VMware Server en vSphere voor serverconsolidatie bedoeld zijn. Dit houdt in dat meerdere fysieke servers gevirtualiseerd worden en dus op een fysieke VMware Server/ESX-server gaan draaien.


Airwatch

Zoekt u een goede oplossing om mobiele devices zoals smartphones en tablets te beheren? AirWatch biedt een geïntegreerde oplossing waarmee zowel beleidsregels via Mobile Device Management (MDM), App management via Mobile Application Management (MAM) en Content management via Mobile Content Management (MCM) kunnen worden beheerd.

 

Meer informatie?

Stephanie en Lina, onze Servicedeskmedewerkers, beantwoorden graag al uw vragen over VMWare.

Ze zijn bereikbaar via servicedesk@slbdiensten.nl of telefonisch, via 020 - 420 13 96.


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het licentiejaar loopt van 1 november tot en met 31 oktober. De overeenkomst eindigt op 31-12-2021.

Licentievorm

Eenmalige aanschaf

Voor een eenmalige licentievergoeding verkrijgt u het eeuwigdurende gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

Vul het bestelformulier in en mail het naar de Servicedesk. Na verwerking levert SLTN rechtstreeks via email een VMware installatiekey aan de instelling. De software kunt u hiermee downloaden.

Ondersteuning

Op verzoek kan leverancier SLTN VMware-ondersteuning bieden bij de implementatie van de software.

Voor informatie met betrekking tot de benodigde VMware-producten, prijzen en het invullen van het bestelformulier kunt u contact opnemen met onze licentiemanagers. 


Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten