WizeNoze

Web for Classrooms is de allereerste online collectie in de wereld die rekening houdt met het leesniveau van leerlingen. Ook helpt de zoekmachine leerlingen bij het formuleren van de zoekvraag en biedt daarnaast enkel de geschikte en betrouwbare informatie aan, op het leesniveau van de gebruiker. Met de WizeNote-tool maakt u teksten voor verschillende leesniveaus.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

The Web for Classrooms van WizeNoze

Categorie

Productinformatie

Afgestemd op het leesniveau
Web for Classrooms is de allereerste online collectie in de wereld die rekening houdt met het leesniveau van leerlingen. Ook helpt de zoekmachine leerlingen bij het formuleren van de zoekvraag en biedt daarnaast enkel de geschikte en betrouwbare informatie aan, op het leesniveau van de gebruiker. Ook biedt Web for Classrooms informatie in het Engels. Dit is handig voor het maken van huiswerk voor de Engelse les of voor tweetalig onderwijs. 

Enkel passende content
Veel ouders en docenten denken dat geïnstalleerde internetfilters de oplossing bieden. Dat is echter niet altijd het geval. Deze filters werken namelijk niet efficiënt en daarbij weten veel kinderen hoe ze hier omheen kunnen werken. 

Als oplossing hiervoor heeft Wizenoze een content collectie ontwikkeld met veilige, betrouwbare en relevante online content. Hiermee biedt een school de zekerheid dat leerlingen informatie vinden dat hun schoolwerk ondersteunt. Ook is de informatie die zij krijgen het meest geschikt voor hun leesniveau. 

Ook voor leerkrachten is Web for Classrooms dé perfecte collectie om te raadplegen bij het voorbereiden van lessen of bij het maken van lesmateriaal. De informatie is betrouwbaar en geschikt voor het leesniveau van de kinderen.

Wizenote
Naast Web for Classrooms biedt Wizenoze ook de tool Wizenote. Met Wizenote check je met één druk op de knop het leesniveau van jouw tekst. Zo schrijf je snel en gemakkelijk teksten voor verschillende niveaus.

Wizenote markeert elementen in je tekst die te moeilijk zijn voor jouw leerlingen, zoals moeilijke woorden, te lange zinnen, of passieve zinnen. Ook biedt Wizenote suggesties om je tekst begrijpelijker te maken voor jouw leerlingen. Wizenote biedt syoniemen voor moeilijke woorden uit de Van Dale thesaurus en uit WordNet. Ook biedt Wizenote definities uit drie Van Dale woordenboeken. Ten slotte biedt de tool gerelateerde termen uit Wikipedia en de Wizenoze content collectie (te raadplegen via Webforclassrooms.com).


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het licentiejaar loopt van 1 december tot en met 30 november. De overeenkomst eindigt op 30-11-2019.

Licentievorm

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Normatieve licentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per student en/of medewerker verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

Na het sluiten van de licentieovereenkomst via SLBdiensten zal deze worden verstuurd naar de leverancier Wizenoze. Zij maken vervolgens in hun systeem een registratie voor uw school aan met het bijbehorende abonnement op basis van de opgegeven aantallen medewerkers en leerlingen. U ontvangt vervolgens van Wizenoze per e-mail uw inloggegevens met een tijdelijk wachtwoord.

Met dit tijdelijke wachtwoord kunt u inloggen op het klantenportaal (customer.wizenoze.com) waar u deze kunt aanpassen.

Voor Web for Classrooms kunt u hier eveneens de toegestane IP-ranges instellen, het zoekprofiel van de school opgeven en ook nodigt u hier in batches leerlingen en docenten uit voor toegang tot Webforclassrooms.com.  

Ondersteuning

Wizenoze zal de Instelling gratis 2e lijnsondersteuning bieden. Deze ondersteuning zal bestaan uit het verstrekken van e-mail advies support@wizenoze.com aan de helpdesk van de Instelling.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.