23 mei webinar: Inspiratiesessie Leren & Certificeren

23 mei webinar: Inspiratiesessie Leren & Certificeren

Hoe kunt u de digitale vaardigheden van leerlingen, studenten, docenten en IT-professionals vergroten? Volg deze gratis webinar en in een uurtje weet u hoe ons certificeringsprogramma daaraan kan bijdragen.

Praktische informatie

Datum: donderdag 23 mei 2019
Tijd
: 16:30-17:30 uur
Organisator: SLBdiensten, SURFmarket
Expert: Ilonka van der Knaap, Relatiemanager Leren & Certificeren
Moderator: Bob Oord, webinarhost - WebinarTV

Aanmeldlink

Onze missie is om leerlingen, studenten, docenten en IT-professionals vaardiger te laten worden met ICT. Dit kan door het behalen van een wereldwijd erkend certificaat. Wij bieden opleidingstrajecten aan voor certificaten van Microsoft, Adobe en Cisco. In de webinar zal Ilonka onder andere vertellen over de verschillende certificeringsmogelijkheden, het lesmateriaal, het inrichten van een testcentrum op je school en wedstrijden zoals het NK Office & het NK Adobe. Ook zal er worden ingegaan op maatwerktrajecten in combinatie met training van onderwijsprofessionals. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ééndaagse training inclusief certificeringsmogelijkheden voor (IT)-docenten.

 Ilonka van der Knaap is docent en coördinator van het Leren & Certificerentraject op het Anna van Rijn College te Nieuwegein. Het Anna van Rijn College biedt certificering aan in Microsoft en Adobe. Daarnaast werkt ze als relatiemanager voor Leren & Certificeren bij SLBdiensten en SURFmarket.

Tijdens de presentatie bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met Ilonka. De eindtijd van het webinar is rond 17:30 uur.