Tweede Microsoft Azure bijeenkomst

De tweede Azure informatiesessie vindt plaats op 30 oktober 2018 bij ons op kantoor. Deze sessie is erg populair! Verzeker uzelf van een plek en schrijf u in.

> Aanmelden Azure sessie 30 oktober.

Wat voor voordelen biedt Azure? Waarom zou ik Azure services moeten gaan gebruiken en hoe doe ik dat dan? Deze en meer vragen worden beantwoord tijdens de gratis Azure bijeenkomst die wij samen met Microsoft organiseren bij ons op kantoor.

De sessie bestaat uit twee delen. Deel 1 betreft een aantal scenario’s waarbij Azure een belangrijke rol kan spelen gevolgd door informatie over de eerste stappen binnen het Azure platform. Deel 2 richt zich meer op het daadwerkelijk verplaatsen van (een deel) van het datacenter naar Azure. Hoe start u hiermee en wat is er voor nodig. Het wordt een interactieve sessie in een kleine setting van maximaal 20 gasten. Schrijf u direct in om hierbij aanwezig te zijn.

Waar en wanneer?

  • Datum: dinsdag 30 oktober
  • Tijd: 09:30 tot 16:00 uur inclusief lunch
  • Locatie: Kantoor SLBdiensten en Slim.nl, Vierwindenstraat 149, 1013 LA Amsterdam (tussen de Coentunnel en het Amsterdam Centraal Station in, vlak aan het IJ. Ons pand is goed bereikbaar met het ov en ligt op ruim 10 minuten loopafstand van Amsterdam CS).

Voor wie:
Voor al onze relaties die meer willen weten over Microsoft Azure.

De agenda van deze dag ziet er in grote lijnen als volgt uit: 

09:30 Inloop met koffie/thee 
10:00 Start bijeenkomst met welkom vanuit SLBdiensten en Microsoft
10:10     Deel 1: ‘Aan de slag met Azure’, door door Julian Kreuk (Solution Specialist Azure, Microsoft)
12:30 - 13:00 Lunch bij ons op kantoor
13:00 Deel 2: ‘Uw datacenter (of delen daarvan) in Azure’ door Mathieu Rietman (Cloud Solution Architect, Microsoft)
15:00    Deel 3. Klant aan het woord over ervaringen met Azure. Het betreft een klant uit het vo, het is echter nog niet bekend welke instelling dat wordt. 
15:30 - 16:00                 Einde

Opbouw deel 1 van de presentatie:
Educatie use cases 

- Wat zijn scenario’s om Azure in te gaan zetten 
- Huidig gebruik binnen VO-onderwijs

De eerste stappen
-        Azure admin account 
-        Identities 
-        Subscriptions

Kosten onder controle houden 
Security en Operations 
Strategie (wat, waarom) 

Opbouw deel 2 presentatie:
Hoe start je? 
-        Netwerk / Iaas / Storage

Operations 
-        Logging & Monitoring 
-        Security & Compliance 
-        Backup 
-        Policy & Governance 
-        Automation

Azure kennis en verandering van rol

Wat is Microsoft Azure ook alweer?
Microsoft Azure is een open en flexibel cloudplatform dat u in staat stelt om toepassingen snel te bouwen, te implementeren en te beheren via een mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters.

Nog meer leren over Azure?
Mocht u in het najaar nog meer willen leren over Azure, dan kunt u zich inschrijven voor de training Azure Fundamentals á 435 euro bij Slim in de klas. Het betreft een training van 1 dag. Nieuwe data vanaf november zijn nog niet bekend. Bij interesse in de training kunt u contact opnemen met Productmanager Erwin Lauffer via training@slimindeklas.nl of via telefoonnummer 020-4201396. Trainingen kunnen bij meerdere aanmeldingen evt. ook op locatie verzorgd worden.

Vragen?
Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, aarzel dan niet en neem contact op met onze servicedesk via servicedesk@slbdiensten.nl of bel ons op 020-4201396.

Wij zien u graag bij de Azure bijeenkomst.