Adobe Certificering Conferentie

Bent u docent, geeft u les in Photoshop, Illustrator en/of InDesign en wilt u uw leerlingen verder helpen door Adobe-certificering aan te bieden? Kom dan naar de Adobe Certificering Conferentie op dinsdag 28 mei in Rotterdam.

>Aanmelden Adobe Certificering Conferentie op dinsdag 28 mei in Rotterdam

Met het aanbieden van het Adobe Certified Associate (ACA)-certificaat, geeft u uwstudenten een kickstart in hun carrière; nog voordat ze de arbeidsmarkt betreden. Met een ACA-certificaat op hun CV tonen ze namelijk aan dat zij heel goed met de software van Adobe kunnen werken. En dat is heel waardevol, omdat het certificaat in het bedrijfsleven – ook internationaal – zeer gewaardeerd wordt. De student vergroot zijn kansen als starter op de arbeidsmarkt dus aanzienlijk.

Boris Lammertse van ACA-certificaat naar een baan bij Martin GarrixHet levende bewijs daarvan is Boris Lammertse. Met een ACA-certificaat op zak nam hij in 2017 deel aan het Nederlandse Kampioenschap en won. De volgende stop voor hem was de Verenigde Staten waar hij aan het wereldkampioenschap deelnam. Door deze proeven van kunne en talent, werd hij opgemerkt door de wereldberoemde dj en muziekproducent Martin Garrix, die hem aannam als designer voor het artwork.  Lees het hele Engelstalige artikel via onze website Slim in de Klas.nl

Meer informatie en programma over Adobe Certificaat Conferentie vindt u op Slim in de klas.