Microsoft Azure

Azure informatiesessie 19 november 2019

Steeds meer scholen oriënteren zich op Microsoft Azure. Wegens grote belangstelling voor dit onderwerp organiseert SLBdiensten samen met Microsoft hierover een informatiesessie. Op 19 en 26 november worden deze identieke informatiesessies gehouden. Eerdere sessies begin dit jaar waren binnen no-time volgeboekt. Zorg dus dat u het niet mist en schrijf u in. We hebben beide dagen plek voor circa 20 personen.

  • Datum: dinsdag 19 november
  • Tijd: 09:30 tot 16:00 uur inclusief lunch
  • Locatie: Kantoor SLBdiensten, Vierwindenstraat 149, 1013 LA Amsterdam (tussen de Coentunnel en het Amsterdam Centraal Station in, vlak aan het IJ. Ons pand is goed bereikbaar met het ov en ligt op ruim 10 minuten loopafstand van Amsterdam CS).

Inschrijven infosessie 19 november

(er is eenzelfde bijeenkomst op 26 november)

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een open en flexibel cloud-platform dat u in staat stelt om toepassingen snel te bouwen, te implementeren en te beheren via een mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters.

Deze informatieve sessie gaat in op:

  • Wat voor voordelen biedt Azure?
  • Waarom zou ik Azure Services moeten gaan gebruiken en hoe doe ik dat dan?

Voor wie?

Voor al onze relaties die meer willen weten over Microsoft Azure.

De agenda in grote lijnen

09:30 uur           Inloop met koffie/thee.
10:00 uur           Start bijeenkomst met welkom vanuit SLBdiensten en Microsoft.
10:10 uur           ‘Aan de slag met Azure’, door door Julian Kreuk (Solution Specialist Azure bij Microsoft). Er worden scenario’s geschetst waarbij Azure een belangrijke rol kan spelen gevolgd door informatie over de eerste stappen binnen het Azure platform. Ook is er aandacht voor het  daadwerkelijk verplaatsen van (een deel) van het datacenter naar Azure. Hoe start u hiermee en wat is er voor nodig.
11:45 uur           Vragenrondje over aanvragen, prijzen, processen en al uw andere vragen.
12:30 uur            Lunch bij ons op kantoor.
13:00 uur           Klant aan het woord over ervaringen met Azure. Pieter Klijs van IT-Workz vertelt over de ervaringen van het KSE (Katholieke Scholengemeenschap Etten Leur).
15:00 uur           Vragenrondje en onder voorbehoud een tweede instelling aan het woord.
16:00 uur           Einde

Meer leren over Azure?

Wilt u in het najaar nog meer leren over Azure? Schrijf u dan in training Azure Fundamentals á € 435,- bij Slim in de klas. Het betreft een training van 1 dag. De training wordt gegeven op 30 oktober en 11 december.

Deze trainingen kunnen bij meerdere aanmeldingen eventueel ook op locatie worden verzorgd. Productmanager Erwin Lauffer vertelt er u graag meer over: training@slimindeklas.nl of via telefoonnummer 020 420 13 96.