Nieuws
adobe certificeren banner

Bijeenkomst Adobe-certificering

Laat u informeren over Adobe-certificering

Dinsdag 23 mei organiseren wij een ludieke Adobe-middag bij het Grafisch Lyceum te Rotterdam. Deze middag bestaat uit 2 componenten:

  • Een informatieve bijeenkomst over de ins en outs van Adobe certificering voor uw studenten en docenten
  • Het allereerste Nederlands Kampioenschap Adobe.

Het Grafisch Lyceum Rotterdam is al begonnen met Adobe-certificeringen. Om die reden mogen de top tien studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam meedoen aan het Nederlands Kampioenschap Adobe. Zij gaan met elkaar de strijd aan voor de titel Nederlands Kampioen in Photoshop, Illustrator en InDesign. De winnaar gaat samen met zijn of haar docent naar het World Championship in Disneyland L.A.  

In het schooljaar 2017/2018 willen wij dit kampioenschap voor studenten van andere instellingen toegankelijk maken. Wij organiseren deze bijeenkomst om u te informeren wat Adobe-certificering is en hoe u dit als school kunt inzetten.

Wat komt er aan bod?

SLBdiensten is al jaren actief op het gebied van Microsoft-certificering en gaat nu ook Adobe-certificeringen aanbieden. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u graag waarom Adobe-certificering belangrijk is voor uw studenten en docenten, welke examens er beschikbaar zijn en welke tools en lesmateriaal u hiervoor nodig heeft. U krijgt ook een rondleiding door het indrukwekkende gebouw van het GLR.

Tevens zullen de top 10 studenten van het GLR u na afloop van het NK in een korte presentatie laten zien wat zij binnen 2 uur hebben gemaakt in Photoshop, InDesign en Illustrator. De jury zal de projecten beoordelen en hieruit een winnaar kiezen.

Waar en wanneer?

  • Datum: dinsdag 23 mei 2017
  • Tijd: 12.30 – 17.00 uur
  • Locatie: Grafisch Lyceum Rotterdam, Heer Bokelweg 255, 3032 AD Rotterdam
  • Deelname is gratis.

Voor wie?

Voor al onze contactpersonen en docenten in het vo en mbo die zich willen laten inspireren door de mogelijkheden van Adobe-certificeringen.

Programma

12.30 uur: Inloop
13.00 uur: Welkom door Jeroen Borgsteede, directeur SLBdiensten en Slim.nl
13.15 uur: De studenten starten met het maken van het NK-examen
13.15 uur: U krijgt een presentatie over Adobe-certificering verzorgt door Hilde Maassen (docent aan het GLR en tevens Adobe Educational Leader)
14.15 uur: Rondleiding door het GLR
15.15 uur: Presentatie door de 10 studenten
16.00 uur: Prijsuitreiking met een drankje en hapje

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van dit evenement vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Anja Lakeman of Sandra Fiege via servicedesk@slbdiensten.nl of telefonisch via 020 - 42 01 396.

Lees de voorwaarden voor deelname aan het NK Adobe.