Cisco NetAcad Days op 5 en 6 maart 2020

Op 5 en 6 maart zijn de Cisco NetAcad Days Tijdens deze dagen wordt u meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen rondom het Networking Academy programma en de wereld van IT.

Graag heten we u welkom op donderdag 5 maart van 10:30 – 17:00 uur en op vrijdag 6 maart van 9:00 – 17:00 uur. Beide dagen vinden plaats op het kantoor van Cisco op de Haarlerbergweg 13-19 te Amsterdam.  Op vrijdag 6 maart kun u instructor trainingen volgen voor onder andere CCNA versie 7 en Network Programmability. Bovendien vieren we op deze dag dat NetAcad 20 jaar actief is in Nederland.

U bent welkom op beide dagen, maar u kunt er ook voor kiezen om u alleen in te schrijven voor de NetAcad Day op donderdag 5 maart.

aanmelden


5 maart
Op donderdag vertellen onder andere Andre Brugman (Technical Director, Cisco), Hank Preston (NetDevOps Engineer, Cisco) en Felienne Hermans (Universiteit Leiden) over het belang en de toekomst van de digitalisering van de netwerkinfrastructuur, DevOps en didactiek gericht op programmeren. Ook staan een aantal break-out sessies rondom de NetAcad KD Toolkit, CCNA versie 7 en de Cyber Security-leerlijn op het programma.


6 maart
Op vrijdag kunt u de instructor trainingen volgen voor de Emerging Technology cursussen op Network Programmability en Model Driven Networks. Eveneens is er een ‘bridging course’ voor CCNA versie 7 en een instructor training voor Python and REST APIs. In de vier uur durende workshops maakt u de slag van de Networking Academy-cursus naar het onderwijs en behaalt u de instructor accreditatie na het succesvol afronden van de training.