Nieuws
adobe logo

11 oktober 2017

Gratis Adobe Inspiratiedag 2017

Voor iedereen die op school of thuis al werkt met Adobe of juist kennis wil maken met de mogelijkheden van Adobe-software op school.

Dinsdag 12 december vindt de Adobe Inspiratiedag plaats op het hoofdkantoor van Adobe in Amsterdam Zuid-Oost. Het belooft een erg interessante dag te worden, waarop verschillende Adobe programma’s de revue passeren. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om de gehele dag door vragen te stellen.

Gezien het beperkt aantal beschikbare plaatsen, raden wij aan om u snel in te schrijven.  

Waar en wanneer
•    Wanneer: dinsdag 12 december 2017
•    Waar: Hoofdkantoor Adobe Systems Benelux, Europlaza Hoogoorddreef 54A, Amsterdam
•    Tijd: 12:00 – 17:00 uur, inloop met verzorgde lunch
•    Deelname is gratis

Adobe Inspiratiedag
Het belooft een goed gevuld programma te worden met de volgende onderwerpen:

  • Adobe Creative Cloud: from idea to brilliance. Veel aandacht voor Adobe Creative Cloud omdat het zo veel meer is dan enkel desktop software. Sr. Solution Consultant Bart Van de Wiele neemt jou gedurende een uur mee in zijn demonstratie over Adobe’s laatste innovaties op het vlak van desktop, mobile en creative services. Verwacht updates van bijvoorbeeld Adobe Photoshop of Illustrator, maar ook introducties van nieuwe oplossingen zoals Adobe Spark, Adobe Experience Design CC en Project Felix.
  • De Adobe certificering ‘Adobe Certified Associate (ACA)’. Het is inmiddels mogelijk om je officieel te certificeren in Adobe. Boris Lammertse nam in juni deel aan het door ons georganiseerde NK Adobe. Daarnaast vertegenwoordigde hij Nederland afgelopen zomer op het WK Adobe in Amerika. Boris vertelt u hier meer over. Verder zal Hilde Maassen (docent van het GLR) u vertellen wat ACA  (Adobe Certificering) is.
  • Video programma’s als Adobe Premiere en Adobe After Effects.

Voor wie?
De Adobe Inspiratiedag is voor iedereen die op school met Adobe Creative Cloud werkt of interesse heeft in de ongekende mogelijkheden van Adobe. In eerste instantie is deze dag daarom interessant voor alle docenten die al les geven of juist willen gaan geven met Adobe.
Er is plek voor 80 personen. Bent u geïnteresseerd of heeft u een collega voor wie deze dag interessant is? Schrijf u dan nu in.

Agenda
12:00 - 12:40     Ontvangst met een buffet
12:40 - 13.15     Opening (SLBdiensten en Adobe)
13:15 - 14:15     Adobe Productsessie door Bart van de Wiele (Adobe)
14:15 - 15:00     Adobe Certified Associate (ACA) door Hilde Maassen (Grafisch Lyceum Rotterdam) en NK winnaar Boris Lammertse                
15:00 - 15:15     Pauze
15:15 - 16:30     Demo Adobe Creative Cloud’s video producten door Daniel Walter Scott (Adobe)
16:30 - 16:40     Afsluiting
16:40 - 17:15     Borrel

> Meld mij aan