logo wacom

07 augustus 2017

Maak kennis met de technologie van Wacom

Op donderdag 5 oktober organiseren wij met onze nieuwe hardware leverancier Wacom een kennismakingsbijeenkomst in het Wacom Experience Centre te Noordwijk. Wij laten u graag zien welke hardware en technologieën Wacom heeft en hoe u deze kunt inzetten in het onderwijs.

Wacom is vooral bekend van:

  • Tekentablets, denk hierbij aan de Intuos pen tablets voor teken-, schets- en foto-activiteiten
  • Bamboo smartpads waarmee u met een pen op elk papier kunt schrijven en uw handgeschreven notities met een druk op de knop omzet in digitale bestanden 
  • Creatieve pen displays, Cintiq producten, speciaal voor creatieve gebruikers. Bestaande uit diverse schermgroottes. Op alle modellen kunt u direct op het scherm werken met de drukgevoelige pen.
  • Creatieve pen computers, MobileStudio Pro, hiermee werkt u als professional in 2D of in 3D aan al uw creatieve ideeën. Met 6 instelbare knoppen, multi-touch en Wacom Pro Pen 2 is MobileStudio Pro een volwaardige 'studio' vol met creatieve gereedschappen
  • Diverse pennen, Bamboo, waarmee u digitaal tekent, schetst en ideeën vastlegt

Wij vertellen u op 5 oktober graag meer over deze producten en laten u zien hoe u deze kunt inzetten in het onderwijs. Verder heeft u ook de mogelijkheid zelf met deze producten aan de slag te gaan. De tablets van Wacom worden steeds meer ingezet bij grafische opleidingen (waarbij gebruik wordt gemaakt van Adobe software), maar ook bij andere vakken als bijv. Rekenen/Wiskunde. Tijdens deze interactieve middag wordt een aantal sessies gegeven er is er veel ruimte voor interactie. Nodig uw collega's uit hierbij aanwezig te zijn! De sessie is voor iedereen die in het vo en mbo werkt gratis toegankelijk!  

» Inschrijven

Waar en wanneer?

  • Waar:  Wacom Experience Centre, De Hooge Krocht 16, 2201 TZ Noordwijk
  • Wanneer: donderdag 5 oktober
  • Tijd: 12:00 – 17:00 uur
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Een routebeschrijving volgt na inschrijving. 

Voor wie

Docenten grafische/creatieve opleidingen, ICT-contactpersonen, schoolleiders en directieleden en iedereen anders met interesse in innovatie, creativiteit en design in het onderwijs. De sessie is voor iedereen die in het vo en mbo werkt gratis toegankelijk. Breng uw collega's vooral op de hoogte.