Plan uw eigen cybersecurity workshop

Bent u benieuwd hoe u uw onderwijsinstelling kunt beschermen tegen cyberaanvallen, datalekken en cybercriminelen? Ontdek het tijdens de workshop 'the Boardroom'. Tijdens deze workshop gaat u in een team aan de slag aan de hand van een business scenario, waarbij ieder een eigen rol krijgt. Op een leuke en toch serieuze manier leert u hoe u cybersecurity kunt inzetten in uw organisatie.

Een aantal van u heeft al kennis kunnen maken met de boardroomgame tijdens onze security-events in het voorjaar of tijdens de bijeenkomst van Kenniskring eind september. Deze workshops waren een groot succes.  Daarom bieden wij u ook graag de kans om zelf zo’n workshop op uw eigen locatie te laten houden.

Voor wie?
De workshop is gericht op bestuurders, businessmanagers en voor iedereen die waarde hecht aan cybersecurity bij zijn werkzaamheden.

Doel van de workshop
Tijdens de workshop ervaart u hoe de waarde van informatiebeveiliging bijdraagt aan het succes in uw organisatie. Aan het einde van the Boardroom heeft u als organisatie meer kennis over cybersecurity en kunt u beter keuzes maken als gaat om investeringen in securityoplossingen.

Hoe ziet de dag eruit?
De workshop kunt u op eigen locatie laten plaatsvinden en duurt een dagdeel. Er kunnen minimaal 5 tot maximaal 25 personen aan deelnemen.  Na afloop van de workshop ontvangt u een overzichtelijk document waarmee u meteen aan de slag kunt.

Ik wil de workshop volgen!
Vanuit SLBdiensten bieden wij u de mogelijkheid om mee te doen aan de workshop én tegen een hoge korting. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.