Nieuws

Sessie Synigo Pulse

Synigo Pulse maakt van Office 365 de omgeving zoals we die allemaal zouden willen. Zet uw Office 365 omgeving op een eenvoudige manier in als intranet, digitale werkplek, het startpunt van al uw werkzaamheden.

Synigo Pulse maakt Office 365 in één klap begrijpelijk, stimuleert samenwerking tussen collega’s en vergroot de medewerkerstevredenheid. Het stelt gebruikers in staat om op een eenvoudige manier veel meer onderdelen van Office 365 te gebruiken dan alleen de mail. Daarnaast is de portal taakgericht, omdat we er notificaties uit andere systemen getoond kunnen worden, denk dan bijvoorbeeld aan een koppeling met Magister.

De ervaring van scholen die met Synigo werken is dat het gebruik van de Office 365 omgeving enorm toeneemt, omdat het een stuk eenvoudiger wordt in gebruik. Kortom, bent u op zoek naar een handige, gebruiksvriendelijke samenwerkingsomgeving voor leerlingen en docenten, waar iedereen met plezier gebruik van maakt? Synigo levert een state-of-the art oplossing: Synigo Pulse; een sociaal intranet en digitale werkplek in Office 365.

Wilt u alvast zien hoe Synigo Pulse wordt ingezet bij Noorderpoort? Bekijk de YouTube

Tijdens de bijeenkomst op dinsdag 5 juni, laten wij u graag de mogelijkheden zien van Synigo Pulse. Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk en zeer interessant voor zowel ICT’ers als Marketing & Communicatie-medewerkers.

Waar en wanneer?

  • Datum: dinsdag 5 juni 2018
  • Tijd: 09:30 – 13:00 uur, inclusief een lunch
  • Locatie: kantoor SLBdiensten in Amsterdam
  • Deelname is gratis.

Wat komt er aan bod?

In de bijeenkomst gaan we op het gebruik van Synigo, om docenten, leerlingen en medewerkers meer uit hun werk te laten halen. We laten u concrete voorbeelden zien én gaan in op de adoptie. We geven o.a. 10 tips om ervoor te zorgen dat u uw leerlingen en medewerkers Synigo Pulse ook daadwerkelijk gaan gebruiken.

Inschrijven